Laddar evenemang

« Alla evenemang

ICONFEST

5 maj kl 10:00 - 18:00

Iconfest

Besök Europas största Influencer-festival!

 

ICONFEST är stor familjefest för alla åldrar där influencers, artister och gamers samlas under ett och samma tak för signeringar, möten, intervjuer och uppträdanden.

”Vi på Marknadsföreningen spanar alltid efter det senaste inom marknad och kommunikation, mötesplatser som inspirerar och engagerar utöver det vanliga, och inte minst arenor som bjuder in till flera givande samarbeten. För oss är det därför givet och fantastiskt kul att vara med på första upplagan av ICONFEST.”
Marie Sommar, VD på Marknadsföreningen Stockholm.

Vår samarbetspartner för vår populära filmkurs ”Filma med mobilen”, Fenix Film, är på plats och kommer att bjuda publiken på en föreläsning om hur man skapar bra film med sin smartphone för sociala medier.

 

MEDLEMSERBJUDANDE

 

Medlemmar i Marknadsföreningen Stockholm kan använda sig av denna länk för 40% rabatt på avgiften: https://invitepeople.com/events/10715/partners/mis18

Läs mer och boka: ICONFEST.com
Hela programmet här: http://www.iconfest.com/sv/program/

 

När: Lördag 5 maj 2018, 10:00 – 18:00
Var: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 80 Älvsjö

 

Festivalen arrangeras av Tourn International, Starberger Group och Stockholmsmässan, i samarbete med bl.a. Marknadsföreningen Stockholm. Festivalen erbjuder allt från seminarier, utbildningar, installationer, aktiviteter och workshops för allmänheten och branschorganisationer som är på plats för att lära sig mer om hur influencer marketing fungerar.

Detaljer

Datum:
5 maj
Tid:
10:00 - 18:00
Evenemangskategori:

Plats

Stockholmsmässan
Mässvägen 1, Älvsjö, 125 80 Sverige
+ Google Map