Håll dig uppdaterad inom trender och den senaste utvecklingen! Varje månad anordnar vi inspirerande aktiviteter inom aktuella ämnen, med företag och representanter från branschen.

Kostnadsfritt för medlemmar

Som medlem i Marknadsföreningen Stockholm går du kostnadsfritt på alla nätverksträffar och seminarium. För de evenemang som det utgår en kostnad för har du som medlem alltid förtur och ett lägre medlemspris. Är du ännu inte medlem eller vill du som medlem bjuda med en vän/kollega, finns det möjlighet att boka en gästplats för vissa av våra event för 695 kr, exklusive moms.

No show-avgift

Marknadsföreningen Stockholm tillämpar, precis som många andra föreningar, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan.

Den gäller vid avbokning senare än 1 arbetsdag (24 timmar) innan våra evenemangs starttid eller om du inte kommer på event du är bokad på. Denna avgift är hos oss 349 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges. (Kurser har dock andra villkor)

Avgiften har respekterats och följts i många år. Vi hoppas på förståelse och att detta i längden leder till möjlighet för Marknadsföreningen att förse dig och andra medlemmar med fortsatt hög kvalitet på seminarierna. Detta är oss alla tillgodo!

Huvudregel

Avboka senast 24 timmar innan aktivitetens start till info(@)mis.se eller via avbokningslänk i bokningsbekräftelsen.

Får du förhinder och avbokar senare utgår no show-avgift. Men vi är tacksamma om du även då meddelar att du inte kommer, till info@mis.se. Obs att vid kurser gäller andra villkor.

Därför har vi avgift, 349 kr ex moms

Syftet med avgiften är framför allt för att Marknadsföreningen ska kunna avboka kostnader i tid samt för att arrangörer, föreläsare, cateringföretag etc. ska kunna planera och beställa.

Så tillämpas den

En del ger återbud i samband med sjukdom, andra när de med kort varsel måste åka på konferens, gå på ett viktigt kundmöte eller måste hem till familj etc.

Avgiften tillämpas därför ”lika för alla”, oavsett anledning, då Marknadsföreningen inte vill lägga någon värdering i orsaken till utebliven närvaro.

Om en anmäld har en gäst som avbokar sig, ligger det på den anmäldes ansvar att avboka sin gäst och ta kontakt med Marknadsföreningen om man vill åta sig No Show-avgiften i gästens ställe.

No show-regeln påverkas inte om det finns väntelista eller ej.

Du har möjlighet att i ditt ställe skicka en ersättare!

Meddela namn på denna till info@mis.se innan evenemangets start. Då utgår ingen no-show avgift trots sen avbokning. Din gäst behöver ej vara medlem.

Fotografering och filmning

Marknadsföreningen Stockholm reserverar sig rätten att fotografera och filma under sina event och publicera i sina olika kanaler. Dock är våra medlemmars integritet viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler går det bra att säga till en av våra representanter på plats. Din önskan kommer att respekteras.

Personuppgiftspolicy

Du hittar vår personuppgiftspolicy här.

  • Dela :