Kimm

Rådgivning: Rekrytering & karriär

– ”Fråga KiMM” och ”Boka ett framtidsmöte”

”Jag är oerhört glad över startskottet kring detta nya samarbete för rekrytering och karriär för er medlemmar. Det händer så mycket inom vårt område marknadsföring och kommunikation, sättet att organisera sig, kompetenser och roller ändrar karaktär och nya behov växer fram. Med vårt strategiska partnerskap har du som medlem och rekryterande chef – ett fint bollplank i allmänna frågor kring HR och rekrytering via tjänsten Fråga KiMM. Du som medlem har också möjlighet att få en rejäl skjuts i steget mot nya utmaningar genom att boka ett framtidsmöte – träffa en rekryteringskonsult.”

– Marie Sommar, vd Marknadsföreningen Stockholm

Fråga KiMM och Framtidsmöte ingår i ditt medlemskap.

Som medlem har du även 10% på ett rekryteringsuppdrag.

Marie Sommar

Om KiMM – en strategisk rekryteringspartner inom marknad & kommunikation

kimm”Vi hjälper dig som vill hitta din nästa stjärna, bygga ditt dreamteam eller själv vill ta nästa steg att hitta ditt drömjobb. Vi som jobbar på KIMM älskar den här branschen och vill få ännu fler bra människor i rörelse. Vi vill förändra. Tänka nytt och utmana. Och vi vet också att det inte är helt enkelt.

Nya roller och titlar växer ständigt fram, utvecklingen går i ett rasande tempo och det är inte lätt att hänga med. Ibland behöver man lite hjälp för att hitta den perfekta matchen. Då finns vi här för dig. Tack vare att vi som jobbar på KIMM själva har många års bakgrund i branschen, har vi både den kunskap och det stora nätverk av kunder och kandidater som krävs för att lyckas med rekrytering eller konsultuthyrning.

Vill du ha råd hur du ska bygga ditt team eller bara hjälp att sortera och kartlägga vilka kompetenser som du behöver för att nå era uppsatta mål så finns vi här för dig. Och vi är inte rädda för att öppna upp möjligheter som du själv inte ser. Vi utmanar dig i att tänka nytt och har förmågan att snabbt hitta lösningar som passar just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, förstådd och utmanad.”

Marie Thorslund, Affärsområdeschef KIMM

VW

Framtidsmöte

Ingår i ditt medlemskap:
Redo för nästa steg i karriären?
Boka ett framtidsmöte med KIMM! Mer info här

Fråga KiMM

Ingår i ditt medlemskap:
Bollplank för dig som rekryterande chef. Experterna på KIMM svarar på dina generella frågor inom HR och rekrytering. Mer info här

Behöver du ha hjälp att hitta din nästa drömkollega? Du vet väl att du som medlem har 10% på ett rekryteringsuppdrag?
Ange Marknadsföreningen Stockholm vid din kontakt med KIMM för att ta del av erbjudandet.

Banner
  • Dela :