Anslut dig till resten av Stockholms marknadsförare och kommunikatörer

Som medlem i Marknadsföreningen Stockholm får du möjligheten att utvecklas, inspireras och nätverka med likasinnade professionella. Genom våra olika aktiviteter ger vi dig koll på det senaste inom marknadsföring och kommunikation – allt för att du som medlem ska bli vassare, mer framgångsrik och tryggare i din yrkesroll. Vi vill ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna att excellera i en föränderlig värld!

Vad säger våra medlemmar?

Testimonial

"Ett mycket bra nätverk för oss – erfarenhetsutbyte, bra kontakter, bra erbjudande för alla medarbetare i FTI att utvecklas i (kurser, nätverksträffar). Det är intressanta områden som bevakas och tas upp. Vi får också insikter från kontakter som vi inte träffar i andra sammanhang."

Anette Löhnn, Marknadschef, FTI
Testimonial

"För att ni har så många bra seminarier, träffar och kurser! Att träffa alla fantastiska medlemmar är väldigt inspirerande."

Elenor Wolgers, Marknadschef, Musikaliska
Testimonial

"Vårt företagsmedlemskap ger alla våra medarbetare inom MarCom hjälp att hålla sig ájour inom sitt arbetsområde. Inte minst får man ju också chans att träffa många trevliga marknadsföringskollegor på andra företag och organisationer."

Ewa Rönndahl, Projektledare, Trygg-Hansa
Testimonial

"För alla intressanta seminarier och möjligheterna till att knyta kontakter inom alla typer av branscher."

Robert Nygårdhs, Marknadschef, Visit Norway
Testimonial

"Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling och att bygga nätverk. Gillar särskilt Marknadschefsnätverket där vi får tid till att bolla idéer eller problem med varandra, det är guld värt."

Sofie Samrell, Marknadschef, QBank DAM
Testimonial

"Jag gillar att MiS har ett brett och inspirerande utbud med träffar, seminarier och kurser. Jag har fått med mig mycket intressant kunskap och nya infallsvinklar från de olika evenemang som jag varit med på. Det är också kul att få möjlighet att träffa så många intressanta människor inom branschen."

Sophia Rosenlöf, Marknadskoordinator, Formpipe
Testimonial

"Det ger oss en möjlighet att vidareutbilda oss inom marknadsföring och att nätverka med de smartaste i branschen. Vi tror verkligen på att vi som individer behöver utveckla oss i samma snabba takt som företaget och här är Marknadsföreningen en jättebra möjlighet."

Oskar Klingberg, vd Wiraya
Testimonial

"Jag är med i Marknadsföreningen för att inspireras, utvecklas och träffa massor av fantastiska människor som älskar kommunikation. Om jag hade kunnat hade jag gått på allt ni erbjuder, det svider att behöva välja bort!"

Agneta Andersson, Avalon Innovation
Testimonial

"Jag är medlem i MiS eftersom en del av min marknadsföringsstrategi är att nätverka. MiS har många olika nätverksgrupper som man kan gå på event med, intressanta föreläsningar och jag blir alltid trevligt bemött av er på MiS vilket är viktigt för mig."

Caroline Sellstone, Sellstone Creative
Testimonial

"Jag är relativt ny i min roll och värderar därför kunskapsutbytet som MiS erbjuder oerhört högt. Vi vet alla hur fort allting går och det gäller att hänga med i utvecklingen."

Michèle Sandstedt, EFFSO
Testimonial

"Det är en snabb kompetensutveckling att gå på seminarierna, att lyssna på kompetenta människor som jag kan lära mig av och dels för inspiration, man träffar väldigt många trevliga och duktiga personer."

Jessica Walter, marknadschef ODIN Fonder
Testimonial

”Jag gick nyligen en kurs i Instagram & Pinterest som jag varmt kan rekommendera till de som vill lära sig mer om hur dessa medier kan användas på ett effektivt sätt.”

Anna Björnstad, Content & PR Manager, Hotel Kungsträdgården
Testimonial

”Har precis varit på ett lunchseminarium som MiS anordnade och det blev en toppenstart på medlemskapet."

Björn Svensson, Head of Marketing, European Central Counterparty N.V.

Våra medlemskap

Vi tror på ständig kompetensutveckling och livslångt lärande. Medlemskap finns för en person eller hela teamet*. Ni väljer medlemskap efter hur många personer som ska bli medlemmar och ta del av vårt utbud.

*Är ni fler än 50 personer? För er erbjuder vi medlemskap på offert – välkommen att kontakta vd Marie Sommar: marie(at)mis.se

Individuellt Medlemskap

Bara
du

3 490 SEK (ex moms) / år

Företag
SMALL

Upp till 5
personer

13 960 SEK (ex moms) / år

Företag
MEDIUM

Upp till 15
personer

26 500 SEK (ex moms) / år

Företag
LARGE

Upp till 25
personer

38 500 SEK (ex moms) / år

Företag
XL

Upp till 35
personer

48 500 SEK (ex moms) / år

Företag
XXL

Upp till 50
personer

58 500 SEK, exkl. moms /år

STUDENTMEDLEMSKAP: Vi erbjuder också ett medlemskap för studerande.

  • Minst 75% studerande på heltid
  • 490 SEK inkl moms för hela studietiden
LÄS MER

Vad ingår i de olika medlemskapsformerna?

Medlemskap

Har du frågor om medlemskap, maila oss på info@mis.se så hjälper vi gärna till! Du kan också nå vår medlemsansvarige, Jenny Aarnio, på 073-402 87 42.

Jenny Aarnio

Möt några av våra medlemmar

Utbudet i detalj

Seminarier & Webbinarier
Inspiration i form av aktuella seminarier med branschledande talare över en frukost eller lunch med branschmingel, två gånger i månaden, samt genom vårt koncept Marketing Afternoons.

Nätverksträffar
Fördjupande diskussioner med inbjudna talare i våra 10 olika temabaserade nätverksgrupper*. Alla 10 nätverken ingår i ditt medlemskap, du behöver inte välja bara ett. Läs mer om de nätverk vi erbjuder här.

Nyhetsbrev
Vårt nyhetsbrev kommer ut en gång i veckan exklusivt till våra medlemmar med tips, inspiration och info om våra aktiviteter.

Andra medlemsaktiviteter
Vi anordnar även forskarfrukostar, studiebesök med mera, som du som medlem får delta på exklusivt alternativt får förtur till.

Nätverkande
Vi erbjuder en unik mötesplats för nya kontakter och affärsmöjligheter. Detta i form av alla våra event men även i form av After work och vårt mycket populära koncept Business mingel med speed dating*, som vi anordnar en gång per termin.

Årets Marknadschef
Varje år korar vi de vassaste inom marknadsföring och kommunikation genom att utse Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa under ett halvdagsevent fyllt med inspiration, spaningar, keynotes och branschmingel. Som medlem får du självklart förtur och biljetter till medlemspris.

Juridisk rådgivning
Medlemmar har tillgång till juridisk rådgivning genom tjänsten ”Fråga advokaten” i samarbete med advokatfirman MarLaw för allmän rådgivning i marknadsföringsrätt, immaterialrätt, dataskyddsförordningen (GDPR), IT-rätt, avtalsrätt samt annan affärsjuridisk rådgivning*. I det fall frågorna rör specifika ärenden eller är av större omfattning erbjuds medlemmarna ett rabatterat timarvode per offert.

Kurser
Våra kurser genomförs i mindre grupper och som medlem går du självfallet till rabatterat medlemspris*. Tyngdpunkten i våra kurser ligger på praktiskt applicerbar kunskap som direkt kan kopplas till dina pågående projekt. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar för ert företag.

Mentorskap
Som medlem kan du ta del av vårt mentorskapsprogram till rabatterat medlemspris*. Vi erbjuder mentorskap i två olika utföranden: Ordinarie mentorskap och Omvänt mentorskap.

Erbjudanden & rabatter
Vi samarbetar med andra aktörer i branschen och erbjuder exklusiva medlemserbjudanden och rabatter på externa konferenser, såsom Webbdagarna, History Marketing Summit m.fl. Håll koll på våra aktuella erbjudanden i nyhetsbrevet.

Annonsera till medlemspris
Som medlem har du möjlighet att annonsera i våra kanaler till medlemspris*.

*Gäller ej studentmedlemskap

  • Dela :