Anslut dig till resten av Stockholms marknadsförare och kommunikatörer

Platsen för nätverkande och livslångt lärande

JA – KLART JAG VILL BLI MEDLEM!

Två spännande nyheter i medlemskapet

Members Lounge: On demand content m.m.

Members Lounge

Fråga KiMM: Rådgivning inom rekrytering & karriär

KiMM

7 starka skäl att bli medlem

  • Spar tid – vårt program ger dig full koll på det du behöver veta, både live & on demand

  • Nätverka & knyt nya kontakter

  • Inspireras av experter och branschkollegor

  • Ständigt lärande & kompetensutveckling

  • Unik mötesplats

  • Förmånligt medlemspris på alla kurser

  • Exklusiva medlemserbjudanden

Medlemskap för dig eller hela teamet

Ni väljer medlemskap efter hur många personer som ska bli medlemmar och ta del av vårt utbud.

Är ni fler än 50 personer? För er erbjuder vi medlemskap på offert – välkommen att kontakta vd Marie Sommar: marie(at)mis.se

Vi erbjuder också ett medlemskap för studerande.

BLI MEDLEM NU!
Nivåer

Inspireras, nätverka & få rådgivning

Medlemskap

Frågor om medlemskap?

Marknadsföreningen
Marie Sommar, vd och Elina Andersson, medlemsansvarig & projektledare


Ett axplock av våra medlemmar

Företag

Utbudet i detalj

Seminarier & Webbinarier

Inspiration i form av aktuella seminarier med branschledande talare över en frukost eller lunch med branschmingel, två gånger i månaden, samt genom vårt koncept Marketing Afternoons.

Nätverksträffar

Fördjupande diskussioner med inbjudna talare i våra olika temabaserade nätverksgrupper*. Alla grupper och deras träffar ingår i ditt medlemskap. Läs mer om våra olika nätverksgrupper här.

Members Lounge

I vår medlemsyta på den digitala plattformen vVenues hittar du bl a inspelade webbinarier och annat innehåll on demand, ytor för nätverkande, möten, och våra arrangerade event online som exempelvis Business Mingel. Vi har även vår live-scen för webbinarier här.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev kommer ut en gång i veckan exklusivt till våra medlemmar med tips, inspiration och info om våra aktiviteter.

Andra medlemsaktiviteter

Vi anordnar även forskarfrukostar, författarträffar, studiebesök med mera, som du som medlem får delta på exklusivt alternativt får förtur till.

Nätverkande

Vi erbjuder en unik mötesplats för nya kontakter och affärsmöjligheter. Detta i form av alla våra event men även i form av After Work och vårt mycket populära koncept Business Mingel med speed dating*, som vi anordnar en gång per termin.

Årets Marknadschef

Varje år korar vi de vassaste inom marknadsföring och kommunikation genom att utse Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa under ett halvdagsevent fyllt med inspiration, spaningar, keynotes och branschmingel. Som medlem får du självklart förtur och biljetter till medlemspris.

Juridisk rådgivning

Medlemmar har tillgång till juridisk rådgivning genom tjänsten ”Fråga advokaten” i samarbete med Advokatfirman MarLaw för allmän rådgivning i marknadsföringsrätt, immaterialrätt, dataskyddsförordningen (GDPR), IT-rätt, avtalsrätt samt annan affärsjuridisk rådgivning*. I det fall frågorna rör specifika ärenden eller är av större omfattning erbjuds medlemmarna ett rabatterat timarvode per offert.

Rådgivning rekrytering & karriär

Vår partner KiMM erbjuder råd & stöd till våra medlemmar inom rekrytering och karriär. Tjänsterna ”Fråga KiMM” och ”Framtidsmöte” ingår i medlemskapet. Som medlem har du även 10% på ett rekryteringsuppdrag, hos KiMM.

Kurser

Våra kurser genomförs i mindre grupper och som medlem går du självfallet till rabatterat medlemspris*. Tyngdpunkten i våra kurser ligger på praktiskt applicerbar kunskap som direkt kan kopplas till dina pågående projekt. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar för ert företag.

Mentorskap

Som medlem kan du ta del av vårt mentorskapsprogram till rabatterat medlemspris*. Vi erbjuder mentorskap i två olika utföranden: Ordinarie mentorskap och Omvänt mentorskap.

Erbjudanden & rabatter

Vi samarbetar med andra aktörer i branschen och erbjuder exklusiva medlemserbjudanden och rabatter på externa konferenser, såsom Webbdagarna, History Marketing Summit m.fl. Håll koll på våra aktuella erbjudanden i nyhetsbrevet.

Annonsera till medlemspris

Som medlem har du möjlighet att annonsera i våra kanaler till medlemspris*.

*Gäller ej studentmedlemskap

Möt några av våra medlemmar

Vad säger våra medlemmar?

Testimonial

"Ett mycket bra nätverk för oss – erfarenhetsutbyte, bra kontakter, bra erbjudande för alla medarbetare i FTI att utvecklas i (kurser, nätverksträffar). Det är intressanta områden som bevakas och tas upp. Vi får också insikter från kontakter som vi inte träffar i andra sammanhang."

Anette Löhnn, Marknadschef, FTI
Testimonial

"För att ni har så många bra seminarier, träffar och kurser! Att träffa alla fantastiska medlemmar är väldigt inspirerande."

Elenor Wolgers, Marknadschef, Musikaliska
Testimonial

"Vårt företagsmedlemskap ger alla våra medarbetare inom MarCom hjälp att hålla sig ájour inom sitt arbetsområde. Inte minst får man ju också chans att träffa många trevliga marknadsföringskollegor på andra företag och organisationer."

Ewa Rönndahl, Projektledare, Trygg-Hansa
Testimonial

"För alla intressanta seminarier och möjligheterna till att knyta kontakter inom alla typer av branscher."

Robert Nygårdhs, Marknadschef, Visit Norway
Testimonial

"Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling och att bygga nätverk. Gillar särskilt Marknadschefsnätverket där vi får tid till att bolla idéer eller problem med varandra, det är guld värt."

Sofie Samrell, Marknadschef, QBank DAM
Testimonial

"Jag gillar att MiS har ett brett och inspirerande utbud med träffar, seminarier och kurser. Jag har fått med mig mycket intressant kunskap och nya infallsvinklar från de olika evenemang som jag varit med på. Det är också kul att få möjlighet att träffa så många intressanta människor inom branschen."

Sophia Rosenlöf, Marknadskoordinator, Formpipe
Testimonial

"Det ger oss en möjlighet att vidareutbilda oss inom marknadsföring och att nätverka med de smartaste i branschen. Vi tror verkligen på att vi som individer behöver utveckla oss i samma snabba takt som företaget och här är Marknadsföreningen en jättebra möjlighet."

Oskar Klingberg, vd Wiraya
Testimonial

"Jag är med i Marknadsföreningen för att inspireras, utvecklas och träffa massor av fantastiska människor som älskar kommunikation. Om jag hade kunnat hade jag gått på allt ni erbjuder, det svider att behöva välja bort!"

Agneta Andersson, Avalon Innovation
Testimonial

"Jag är medlem i MiS eftersom en del av min marknadsföringsstrategi är att nätverka. MiS har många olika nätverksgrupper som man kan gå på event med, intressanta föreläsningar och jag blir alltid trevligt bemött av er på MiS vilket är viktigt för mig."

Caroline Sellstone, Sellstone Creative
Testimonial

"Jag är relativt ny i min roll och värderar därför kunskapsutbytet som MiS erbjuder oerhört högt. Vi vet alla hur fort allting går och det gäller att hänga med i utvecklingen."

Michèle Sandstedt, EFFSO
Testimonial

"Det är en snabb kompetensutveckling att gå på seminarierna, att lyssna på kompetenta människor som jag kan lära mig av och dels för inspiration, man träffar väldigt många trevliga och duktiga personer."

Jessica Walter, marknadschef ODIN Fonder
Testimonial

”Jag gick nyligen en kurs i Instagram & Pinterest som jag varmt kan rekommendera till de som vill lära sig mer om hur dessa medier kan användas på ett effektivt sätt.”

Anna Björnstad, Content & PR Manager, Hotel Kungsträdgården
Testimonial

”Har precis varit på ett lunchseminarium som MiS anordnade och det blev en toppenstart på medlemskapet."

Björn Svensson, Head of Marketing, European Central Counterparty N.V.
  • Dela :