Vi i Marknadsföreningen Stockholm är glada över vår långväga juridiska samarbetspartner Advokatfirman MarLaw, som stöttar medlemmarna i frågor som rör marknadsrätt, immaterialrätt, GDPR, IT-rätt, avtalsrätt och annan affärsjuridisk rådgivning. Tjänsten ”Fråga advokaten” ingår i ditt medlemskap, där du ställer din fråga i ett formulär och får återkoppling. I det fall frågorna rör specifika ärenden eller är av större omfattning erbjuds medlemmarna ett rabatterat timarvode per offert.

MarLaw står regelbundet värd för Marknadsföreningens seminarier på temat juridik, håller kurser samt är våra expertbloggare på mis.se inom juridik. För medlemmar finns även möjlighet att mot en kostnad addera tilläggstjänster såsom ”Legal support” och ”Informationstjänst”.

MarLawOm våra experter

Advokaterna Daniel Tornberg och Alexander Jute är advokater och delägare på Advokatfirman MarLaw. De har mångårig erfarenhet som juridiskt ombud med särskild inriktning på kommunikationsintensiva organisationer och företag, aktiva i flera olika branscher. Daniel och Alexander är särskilt inriktade på marknadsförings- och immaterialrätt samt IT-rätt och även frågor som rör dataskydd och personlig integritet och har omfattande erfarenhet av rådgivning i dessa frågor. Verksamma som processombud vid domstol samt skiljedomsinstitut och biträder vid förhandlingar med myndigheter såsom Konsumentverket och Datainspektionen.

Om MarLaw

Advokatfirman MarLaw är en välrenommerad affärsjuridisk advokatbyrå som sedan 1969 arbetar specialiserat inom områdena immaterialrätt, marknadsföringsrätt och IT-rätt inklusive dataskydd och integritetsfrågor. 2019 firade MarLaw 50 år och blev samma år utsedda till ”Årets Byrå” för femte året i rad!