Annonsera eller bli partner

Medlemmarna i Marknadsföreningen Stockholm utgör en köpstark, attraktiv målgrupp som ofta sitter i beslutsfattande positioner samt är öppensinnade och mottagliga för nya trender och samarbeten. Kort sagt – det är personer som många vill rikta sin kommunikation till. Genom att utnyttja Marknadsföreningens kanaler når du ut till målgruppen i ett positivt sammanhang där de själva valt att ta emot informationen.

Bli vår samarbetspartner

Vill ni bli en långsiktig samarbetspartner till Marknadsföreningen? Låt ditt företag synas i samband med våra aktiviteter och i vår kommunikation. Vi arrangerar en stor mängd seminarier årligen och är även arrangör till Årets Marknadschef som årligen samlar hundratals professionella inom marknad och kommunikation. Mer om utmärkelserna Årets Marknadschef, Årets Disruptör, Årets Varumärkesresa och Årets Framtidslöfte finns här. Vi har även långväga samarbeten kring rådgivning, såsom juridik och systemstöd. Kanske ditt företag är intresserad av liknande samarbeten?

Kontakta gärna vår VD Marie Sommar, marie(@)mis.se, 0701-463422

Annonsera

Det finns också möjlighet att annonsera i Marknadsföreningens egna kanaler. Som medlem erbjuds du alltid rabatterade priser.

Medieutrymme

Vill ni annonsera på Marknadsföreningens hemsida eller i vårt digitala nyhetsbrev som varje vecka når alla våra medlemmar? Vi kan erbjuda flera olika lösningar anpassat till era behov.

Kontakta vår webbredaktör per(@)mis.se eller 0768370333.

Platsannonsera

Söker ditt företag ny personal inom marknadsföring och kommunikation? Med en annons på Marknadsföreningens webbplats och i vårt nyhetsbrev når du ut direkt till en attraktiv målgrupp i Stockholmsområdet!

Kampanjer och skräddarsydda lösningar

Har du tankar eller frågor om hur ni kan använda våra plattformar för er annonsering?
Kontakta vd Marie Sommar så hittar vi en lösning för just era behov: marie(@)mis.se

  • Dela :