Rabatter, erbjudanden och medlemsförmåner

Vi på Marknadsföreningen är så glada för våra fina samarbeten och erbjudanden till er medlemmar. Löpande under året uppdaterar vi med tidsbundna erbjudanden och koder kommuniceras i medlemsbrev alternativt så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@mis.se för att få dessa separat.

På den här sidan hittar du både dina fasta erbjudanden via våra samarbetspartners, och olika erbjudanden och förmåner på tillfälligt besök. Vill du ha en komplett översikt av allt som ingår i ett medlemskap hittar du det här.

Erbjudanden från våra partners

Rekrytering & karriär

Tjänsterna Fråga KiMM och Framtidsmöte ingår i ditt medlemskap. Du har dessutom 10% på ett rekryteringsuppdrag hos KiMM

Juridisk rådgivning

Du som medlem har tillgång till juridisk rådgivning från Advokatfirman MarLaw. ”Fråga advokaten” och deras övriga tjänster hittar du här.

Mynewsdesk Brand Report

Vill du ha fullständig kontroll över din rapportering, med insikter och analyser för smarta, datadrivna beslut, presenterat i en snyggt designad rapport? Då är Mynewsdesk Brand Report något för dig.

Här får du din egen skräddarsydda rapport. När du skapar din rapport är du också med i utlottningen av en 75 minuters konsultation med en av våra kommunikationsrådgivare.

Vill du veta mer om hur du kan arbeta smartare och effektivare med din PR och kommunikation? Klicka här.

Vill du producera mer video på egen hand?

Prova Storykit! (Mer info kommer inom kort).

Testa en digital plattform i världsklass

Vi på Marknadsföreningen använder vVenues som plattform för vår digitala Members Lounge. Vill du få en demo eller veta mer om hur man kan använda vVenues för ditt företags digitala event? Välkommen att kontakta dem här: https://vvenues.com/book-a-demo/

Erbjudande: Studio Puck

Är ni ute efter en central och välutrustad proffsig studio? Vi på Marknadsföreningen har spelat in alla våra Marketing Talks hos fina Studio Puck på Östermalm.

Detta är din chans att få tillgång till förstklassiga produktionsanläggningar till ett rabatterat pris. Med koden MIS2024 får ni 20 000 kr i avdrag när ni hyr studion.

Personlig coachning av Erik Modig

Genom Marknadsföreningens fördjupade samarbete med Marketing Levels är vi så glada att kunna erbjuda dig som medlem 60 min handledning av Erik Modig när du registerar dig hos Marketing Levels. Handledningen utgår från era utmaningar och ni får en en plan för vilka mikrokurser ni ska gå. Om ni är ett team så får ni en 45 minuter kick-off med hela teamet! Kontakta elina@mis.se för att erhålla ditt erbjudande. 

Nyfiken på Co-working?

United Spaces erbjuder dagspass på något av sina tio coworkingställen till dig som medlem i Marknadsföreningen. Hos United Spaces kan du hyra exakt det som ditt företag behöver idag och anpassa lösningen allt eftersom företaget växer. Välj mellan eget kontor, eget skrivbord och loungeplatser – eller kombinera efter era behov. Här får ni tillgång till mycket mer än bara arbetsplatser, med t ex lunchträning, inspirerande nätverksträffar och en generös frukostbuffé. Utnyttja ett dagspass och kom och jobba en dag!

För att ta del av erbjudandet maila till marketing@unitedspaces.se
För att läsa mer om vilket coworkingställe du vill besöka gå in på unitedspaces.com

Rabatter & erbjudanden på tillfälligt besök

SOMMARKAMPANJ Företagsmedlemskap

Med ett företagsmedlemskap blir ni inspirerade, bättre uppdaterade och smartare tillsammans. Just nu kan ni även passa på att bli starkare tillsammans! Uppgradera ert nuvarande företagsmedlemskap, eller från ett individuellt till ett företagsmedlemskap i valfri storlek, senast den 31 augusti, och få ett gratis gruppträningspass för teamet med en PT på FSA Workouts. Träna tillsammans med kollegorna för att bli både starkare och effektivare på jobbet.

Ni väljer själva hur ni vill lägga upp passet, det finns bland annat cirkelfys, pilates, breathwork eller introduktion till Muay Thai. Efter träningspasset laddar ni på med energi från Naima – framtidens fika. Ni får dessutom möjlighet att testa att kliva in kryokammaren (-87°C); det senaste inom biohacking.

Hör av er till elina@mis.se för mer info eller för att ta del av erbjudandet. Teckna medlemskap senast 31/8 och boka in ert träningspass innan 31/12 2024.

Skapa din egen parfym i sommar!

Du får 20% rabatt juni-augusti på en parfym-workshop. Erbjudandet gäller dig och sällskap, ange att du är medlem i Marknadsföreningen vid bokning.

Om workshop på NOS:
Välkommen till vår 90-minuters parfym workshop där vi dyker ner i premium parfymernas värld. Upptäck och skapa din egen personliga doft, guidad av doftexperter. Perfekt för entusiaster och för dem som söker en unik, kreativ upplevelse.

Din egen 30 ml. Eau de Parfum ingår.
Skomakargatan 32, T – Gamla Stan, Stockholm.
Ord. Pris: 1250 kr/person.

Gör så här:

  1. Hitta en ledig tid här: https://www.bokadirekt.se/places/no-ordinary-scent-57297
  2. Maila till workshop@noordinaryscent.com
  3. Ange antal som kommer på workshop och önskad tid, samt att du kommer från Marknadsföreningen, så bokar vi in er. Betalning sker på plats.
  • Dela :