Lindex

Nätverket CxL: Hur lyckades Lindex få ett rekordår mitt i Coronakrisen?

Marknadsföreningen Stockholm

Nätverksträff hos Lindex

– Hur lyckades Lindex få ett rekordår mitt i Coronakrisen?

I mars 2020 vändes världen upp och ner, och Lindex, precis som många andra fick ändra fokus och prioriteringar. Att då kunna driva snabb försäljning till befintlig kund med hjälp av sina direkta kanaler blev helt avgörande, samt en snabb omställning för den egna e-handeln. 2021 blev ett rekordår för Lindex, och de fortsätter idag att driva förändring och förbättring samt fokusera på hur de kan utveckla kundrelationen vidare.

Välkommen till den första fysiska nätverksträffen med CxL-nätverket i år, när vi gästar Lindex. Häng med och lyssna till Ellen Lübeck, Concept & Loyalty Business Developer på Lindex, som kommer att berätta hur de jobbat under pandemin och lyckats ställa om. Ellen kommer dela med sig av utmaningarna och lärdomarna från de senaste två åren.

Varmt välkommen!
Begränsat antal platser, först till kvarn.

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

När: Mån 23 maj kl. 15.30-17.00
Var: Lindex, Drottninggatan 59

Nätverksträff 23 maj, kl 15.30-17.00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se eller via din bokningsbekräftelse (via e-post). Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler

Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem