Marketing and Sales

Sales & Marketing Expo – Myter kring tillväxt och 5 sätt att genomskåda dem

Marknadsföreningen Stockholm

Myter kring tillväxt och 5 sätt att genomskåda dem

– Välkommen till Marknadsföreningens programpunkt på Sales & Marketing Expo

Den smarta människan fattar ofta dåliga beslut. Därför är det så få bolag som växer. Lär dig hur du genomskådar om er ledning eller marknadsavdelning hämmar eller boostar er framgång. Du får konkreta tips för hur du ska tänka, fråga om och analysera er marknadsföringsstrategi. Samt hur du själv tar en mer aktiv roll i ert företags tillväxt.

Ta del av vår programpunkt och få lärdomar och konkreta tips om:

  • Hur växer bolag och så vet du om ni gör rätt
  • Är det funktion eller känsla som säljer?
  • Är lojala eller nya kunder viktigast?
  • Ska vi prioritera sälj eller varumärke?

Räkna med att få svaren du inte räknade med och förklaringen varför!

Denna föreläsning är en av Marknadsföreningens sessioner under Sales & Marketing Expo. Läs mer om mässan och boka din kostnadsfria entrébiljett, eller köp konferensbiljett nedan.

Info & anmälan

När: 22 Feb 13:15-14:00
Var: Sales & Marketing Expo 2024, Kistamässan

Det är kostnadsfritt att delta på mässan. Vill du även ta del av konferensprogrammet har du, som medlem i Marknadsföreningen, 50% rabatt på biljetten. Programmet hittar du här.

Du bokar din kostnadsfria entrébiljett till mässan, eller köper konferensbiljett här.

Inte medlem

Talare

Erik Modig, grundare av Marketing Levels, forskare och expert på kommunikation och marknadsföring

Erik Modig anses vara en av Sveriges främsta experter på marknadsföring. Hans forskning vid Handelshögskolan har lett till flertalet internationellt uppmärksammade artiklar och böcker, varav hans bok Bang for the Buck blev utsedd till Årets Marknadsföringsbok i Sverige. Han är rådgivare åt flera av Sveriges mest framgångsrika bolag och har själv grundat e-learningbolaget Marketing Levels som är en digital plattform för marknadsföringskunskap, utbildning och rådgivning.

Om Sales & Marketing Expo

Sales & Marketing 2024 arrangeras 21-22 februari på Kistamässan i Stockholm – Sveriges största mässa, konferens och mötesplats inom sälj och marknadsföring. Detta är mötesplatsen för alla som leder och arbetar med försäljning och marknadsföring.