Marketing Talks

Marketing Talks #5: Receptet för en framtidssäkrad marknadsorganisation

Marknadsföreningen Stockholm

Receptet för en framtidssäkrad marknadsorganisation

– Välkommen till det femte avsnittet av Marketing Talks!

Marknadsorganisationer har förändrats på många sätt senaste åren. Organisation och processer har blivit allt mer komplexa, rollerna inom marknadsföring allt fler samtidigt som tekniken och pandemin påverkat vårt sätt att arbeta. Vilka är dagens utmaningar, hur var vi hamnat här och hur man bygger upp en fungerande marknadsorganisation?

I denna Marketing Talk delar Kapero med sig av erfarenheter och från över 300 förändringsprojekt hos över 80 av Nordens största kreativa verksamheter. Vi får konkreta tips på hur vi kan framtidssäkra vår marknadsorganisation och skapa en stabil organisationsstruktur som håller i längden. Efter sändningen är du välkommen att delta i en live Q&A med Peter och Robert.

När: Fredag 2 juni, kl 10.00 – 10.45*
Var: Online, i Members Lounge

*Talk 30 minuter och därefter 15 min live Q&A med talarna.

Marketing Talks, 2 juni, kl 10:00-10:45

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Om talarna

Peter Lundberg, VD Kapero & Robert Ryberg, medgrundare Kapero.

Konsultföretaget Kapero har under snart 20 år jobbat med att utveckla ett många av de största marknads- och kommunikationsavdelningarna i Norden. Kapero har genomfört över 300 förändringsprojekt hos kunder som Ikea, Scania, Ica, Volvo, Skandia, Postnord, Arla, Arbetsförmedlingen, Telia och många fler. Projekten kretsar oftast kring marknadsfunktionens organisation och processer, frågor kring strategi, kanalval och effekt samt optimering av marknadsavdelningens inköp och leverantörer.

Om Marketing Talks

Vår programserie Marketing Talks är en energiinjektion av matnyttiga och högaktuella ämnen i rappt format. 30 minuter sänds regelbundet under vårterminen från Members Lounge och annonseras i event-kalendern. Passa på att nätverka med andra live såväl som utforska det som också finns on demand på den digitala plattformen vVenues.