Sanoma utbildning

Frukostseminarium & Författarträff: Äg din agenda

Marknadsföreningen Stockholm

Äg din agenda – Så undviker du förtroendekriser, mediedrev och offentlig skampåle

– Författarträff med Jeanette Fors-Andrée

Mediedrev och förnedringsjournalistik är vår tids skampåle. Det är också en verklighet som varje bolag och organisation behöver förbereda sig för. Vi behöver alla vara beredda på att bli granskade och veta hur vi ska bete oss. 

Välkommen till detta frukostseminarium och författarträff hos Sanoma utbildning där vi bjudit in författaren och Sveriges främsta, mest erfarna krishanterare och medietränare, Jeanette Fors-Andrée. Hör Jeanette berätta om hur man gör för ta ett samlat grepp, snabbt ringa in faran och undvika att kriser och publiceringar utvecklas till regelrätta skandaler.

I samband med seminariet har du möjlighet att ställa frågor till Jeanette samt köpa hennes bok ”Äg din agenda – Så undviker du förtroendekriser, mediedrev och offentlig skampåle” till ett förmånligt pris.

När: Onsdag 6 april kl 08:00-09:30*
Var: Sanoma utbildning, Rosenlundsgatan 54, Stockholm

*08:00-08:30 Frukost, check-in & mingel
08:30-09:30 Föreläsning

Seminarium, 6 april, kl 08.00-09.30

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Jeanette Fors-Andrée är en av Sveriges främsta, mest erfarna krishanterare och medietränare. Hon har en gedigen erfarenhet av komplexa kriser och mediala granskningar och lotsar dagligen flera av Sveriges största varumärken, börsnoterade bolag, högt uppsatta chefer i näringslivet, politiker, artister och offentliga organisationer genom förtroendekriser och förhindrar eller dämpar mediedrev. Jeanette Fors-Andrée bjuds ofta in av media som krisexpert.