MiS Marknadscheferna

Nätverket MiS Marknadscheferna: Nycklarna för att leda i förändring

Marknadsföreningen Sverige

Nycklarna för att leda i förändring

– Boosta ditt ledarskap med MiS Marknadscheferna

Det är utmanande tider och hög förändringstakt, vilket ställer extra krav på dig som ledare inom marknad och kommunikation. Hur kan du på ett framgångsrikt sätt balansera de olika perspektiven och den ökade pressen från medarbetare, beställare, andra chefer och kunder?

Nätverksgruppen MiS Marknadscheferna rivstartar hösten med en workshop som ger dig insikter och strategier för att stärka dig i ditt ledarskap, och hur du kan stötta ditt team på bästa sätt i den föränderliga värld vi lever i.

  • Att leda i förändring (dos and don’ts)
  • Värdefulla nycklar; förankring och självledarskap
  • Alexandras erfarenheter från arbete i en global marknadsorganisation
  • Diskussioner med andra marknadschefer över ett runda-bordssamtal

Alexandra Åbrandt som jobbar som coach genom KiMM Inhouse, kommer att leda workshopen. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda både stora och små team genom utmanande situationer, och inom marknadsföring och kommunikation är hon en sann expert. De senaste tolv åren har Alexandra arbetat på IKEA Marketing & Communication där hon har utvecklat effektiva marknadsavdelningar och lett förändringsprocesser.

Häng med oss denna morgon för att inspireras, få konkreta verktyg som du kan applicera i ditt ledarskap, dela idéer och erfarenheter. Morgonen börjar med frukost och mingel. Sedan inleder vi med en föreläsningsdel och fortsätter i ett runda-bords-format. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

INFO

Det här eventet är för dig som är medlem och är marknadschef eller har motsvarande roll.

När: Tisdag 19 september, kl 08.00 – 10.00*
Var: House of Wise, Linnégatan 87

*HÅLLTIDER:
08.00 Incheckning, frukost och mingel
08.30 Workshopen startar

Nätverksträff 19 sept kl 08:00 - 10:00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Alexandra Åbrandt, coach på KiMM Inhouse. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda både stora och små team genom utmanande situationer, och inom marknadsföring och kommunikation är hon en sann expert. De senaste tolv åren har Alexandra arbetat på IKEA Marketing & Communication där hon har utvecklat effektiva marknadsavdelningar och lett förändringsprocesser.

Om nätverksgruppen MiS Marknadscheferna

Nätverket är för dig som är medlem och vill vässa din marknads- och kommunikationsavdelning och din egen förmåga att bedriva ett förändringsarbete. Träffarna är exklusiva för dig som är marknadsansvarig på ditt företag / din organisation.