Marketing Talks

Marketing Talks #7: Så lyckas du med marknadsbudgeten – 5 bästa tips från Erik Modig

Marknadsföreningen Sverige

Så lyckas du med marknadsbudgeten

– Välkommen till Marketing Talks med Erik Modig!

Är du en marknadsförare som vill maximera effekten av din marknadsbudget? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Välkommen till Marketing Talks #7, där Erik Modig kommer att dela med sig av sina bästa insikter, strategier för att lyckas med budgetprocessen 2024.

  • Hur ska man budgetera i dessa tider? Effektiva budgeteringsmetoder för dagens snabbrörliga affärsklimat.
  • Långsiktig vs kortsiktig försäljning: Hur ska du resonera för att hitta rätt balans.
  • Undvik fallgroparna när du sätter budgeten: Vi går igenom de vanligaste misstagen vid budgetering och får råd hur vi kan undvika dem.
  • Bästa argumenten för att få igenom marknadsbudgeten: Lär dig övertyga ledningen om vikten av din marknadsbudget och hur den kan leda till ökad framgång.
  • Så får du mest effekt av din marknadsföring: Lyssna till Eriks experttips för att maximera effekten av din marknadsföring.

Detta avsnitt av Marketing Talks är en guldgruva av kunskap för marknadsförare på alla nivåer och i alla branscher. Vi hoppas att du kommer att lämna med värdefulla insikter och praktiska strategier som du direkt kan börja implementera.

Säkra din plats redan idag för att boosta dig själv och marknadsavdelningen inför budgetplanering och nytt år!  Vi ses online i Members Lounge!

När: Onsdag 25 oktober, kl 09.15 – 10.00*
Var: Online, i Members Lounge

*HÅLLTIDER:
09:15-09:45 Föreläsning
09:45-10:00 Live Q&A och eftersnack

Marketing Talks, 25 oktober, kl 09:15-10:00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Om talaren

Erik Modig har över tio år erfarenhet från Handelshögskolan i Stockholm och gedigen erfarenhet från att undervisa och leda bolag inom marknadsföring. Han anses av många vara en av Sveriges främsta forskare och experter på kommunikation och marknadsföring.

Marketing Talks

Om Marketing Talks

Vår programserie Marketing Talks är en energiinjektion av matnyttiga och högaktuella ämnen i rappt format. Vi inleder med en online-föreläsning i Members Lounge och därefter följer en LIVE-diskussion och Q&A för fördjupning. Passa på att nätverka med andra live såväl som utforska det som också finns on demand på den digitala plattformen Members Lounge i vVenues.