Employer Branding

Nätverket Employer Branding: Förmåner som attraherar och behåller medarbetare!

Marknadsföreningen Sverige

Hur attraherar och behåller du medarbetare med hjälp av förmåner och kommunikation?

– Med Employer Branding-nätverket hos Benify!

Lönen är en del. Men sen då? Vilka förmåner uppskattar, engagerar och betyder något för de du vill behålla och de du vill anställa? Den hybrida arbetsplatsen med distansarbete och digitalisering öppnar för mer och andra behov. Vilka förmånstrender bör man som attraktiv arbetsgivare ha koll på?

Till höstens första Employer Branding-träff har vi bjudit i det prisbelönta svenska HR-techbolaget Benify, experter inom förmåner, som kommer bjuda på en spännande trendspaning & studie från sin rykande färska rapport ”Förmånskollen”. Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom riktad kommunikation och genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden via sin plattform och app.

Charlotta Pelagalli, Nordisk försäljningschef och Laurina Qvarnström, Advisor på Benify, kommer att dela med sig om senaste nytt och diskutera frågor kring:

  • Vad mer än lön är attraktivt för medarbetare idag för att stanna kvar eller välja en ny arbetsgivare? Vilka är de viktigaste förmånerna?
  • Progressiva arbetsgivare är mer attraktiva arbetsgivare – vad gör då ”progressiva arbetsgivare”?
  • Är din HR tillräckligt lyhörd och uppdaterad inom vilka förmåner som är attraktiva idag?
  • Påverkar den hybrida arbetsmiljön vilka förmåner som eftersöks?

Alla deltagare får även Benifys rykande färska rapport ”Förmånskollen”.

Vid denna träff på plats gästar nätverksgruppen Employer Branding Benify i deras lokaler på Apelbergsgatan 33 A.

Varmt välkommen!

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

När: Onsdag 28 september, kl 08.30 – 10.00*
Var: Benify, Apelbergsgatan 33 A

*HÅLLTIDER:
Morgonkaffe och smörgås från 8.30
Föreläsning inkl. Q&A 09.00-10.00

Nätverksträff 28 september, kl 08.30-10.00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se eller via din bokningsbekräftelse (via e-post). Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler

Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem