Humlegården

Online med nätverket CSR & hållbarhet: Hållbarhet + affärsutveckling = sant

Marknadsföreningen Stockholm

Hållbarhet + affärsutveckling = sant

– CSR & hållbarhet gästas av Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter är en av de största aktörerna på Stockholms kontorsmarknad. Målsättningen är att ge kunderna de bästa möjliga förutsättningarna och skapa kontor som stödjer verksamhetens arbetssätt och platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Humlegårdens fastigheter och de områden man verkar i utvecklas utifrån en helhetssyn.

Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Hållbarhet är en viktig del i arbetet med att skapa attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det återspeglas i allt ifrån Humlegårdens strävan mot 100% grön finansiering till satsningen på ett forskningsprojekt som ska minska resursslöseriet vid ombyggnationer.

Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef, och Mattias Svensson, Chef hållbar utveckling, berättar om hur Humlegården arbetar med kunderbjudandet och hur grön finansiering driver på utvecklingen av hållbara fastigheter och stadsmiljöer.

Föreläsningen avslutas med en interaktiv del, där deltagarna bjuds in till att dela sina erfarenheter och diskutera utmaningarna och möjligheterna kopplade till övergången till en mer cirkulär ekonomi.

Här kan du läsa mer om några av Humlegårdens pågående projekt, bl a det spännande bygget intill biografen Astoria på Nybrogatan.

När: Tisdag 18 maj, kl 09.00 – 10.00
Var: Online, via Zoom

Nätverksträff 18 maj, kl 09.00-10.00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef, och Mattias Svensson, Chef hållbar utveckling.