Learnifier

Nätverket Employer Branding: Kultur, ledarskap och kommunikation

Marknadsföreningen Stockholm

Kultur, ledarskap och kommunikation

– Så bygger Learnifier ett attraktivt employer brand

I en tid då jakten på duktiga medarbetare är ständigt pågående och konkurrens om talang är hård blir det allt viktigare för företag att tydligt kommunicera vilka de är, vad de står för, vad de erbjuder sina medarbetare och vilken positiv inverkan de vill ha i samhället och världen.

Men det går inte att ”sminka grisen” och bara göra snygg och lockande kommunikation. Ett attraktivt employer brand behöver bottna i en genuint bra kultur och ett engagerande ledarskap. Senaste året har det blivit ännu viktigare ser Kantar Sifo i sina studier på den svenska arbetsmarknaden.

Välkommen att inspireras av EdTech bolaget Learnifier, som helt utan externa investerare seglat upp som en marknadsledande lärplattform på den nordiska marknaden och som växer så det knakar. En stor del av Learnifiers framgång är människorna och kulturen.

Den 18:e november kommer du få ta del av Kantar Sifos senaste insikter. Du kommer även få lyssna till Mattias Borg, VD och medgrundare för Learnifier och Rebecca Cannerfelt, Learnifiers Digital Marketing Manager. Mattias & Rebecca kommer prata om Learnifiers syn på och arbete med kultur och ledarskap och dela med sig om hur de det senaste halvåret jobbat med att kommunicera kultur på sätt som stärker både befintliga medarbetares relation och bidrar till att nya talanger upptäcker och väljer att arbeta hos dem.

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

När: Torsdag 18 november, kl 11.30 – 12.15
Var: Online, via Zoom

Nätverksträff 18 november, kl 11.30-12.15

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Mattias Borg, VD och medgrundare för Learnifier och Rebecca Cannerfelt, Learnifiers Digital Marketing Manager, samt Katarina Önell, Senior Client Director, Kantar Sifo och nätverksledare för Employer Branding-nätverket.