Content Marketing

Online med nätverket Content Marketing: Presentation av Europas stora content-undersökning

Marknadsföreningen Stockholm

Presentation av Europas stora content marketing-undersökning ICMF

Välkomna till en träff i Content Marketing-nätverket där vi delar med oss av resultat och insikter från den nyligen gjorda europeiska undersökningen från The International Content Marketing Forum (ICMF).

Du som medlem i Marknadsföreningen får en exklusiv förhandsvisning av undersökningen som genomförts under senare delen av år 2020 i nio europeiska länder. Representant för den svenska delen av undersökningen är C by West AB som drivs av Maria Westman som tillsammans med Marknadsföreningen Stockholm har tillfrågat företag och organisationer i Sverige vad som är på gång inom Content Marketing.

Content Marketing handlar inte enbart om produktion och distribution. Det krävs en strategisk förankring samt en tillämpning i organisation och arbetssätt för att ge maximal effekt. Undersökningen greppar kring helheten och summerar också intressanta trender.

Insikterna i den europeiska undersökningen är intressanta och speglar vilken tillväxt och utveckling Content Marketing står inför. I samband med nätverksträffen får du som deltar en paketerad summering av undersökningen med sammanställda insikter.
– Maria Westman

Gemensamt för länderna är att alla planerar att fortsätta investera i content marketing och angiven framtida budget är rätt stor. Att sprida och distribuera content marketing med fokus på digitala kanaler är också gemensamt. Däremot visar undersökningen att de olika länderna arbetar på olika sätt. Bland annat så saknar Sverige den fulla strategiska och organisatoriska förankringen som några av de andra länderna har.

Många fler insikter från undersökningen presenteras under nätverksträffen.

Varmt välkomna!
Maria Westman, C by West AB & Marknadsföreningen

När: Fredag 26 mars, kl 12.00 – 13.00
Var: Online, via Zoom (vi skickar en länk till eventet i god tid före start)

Nätverksträff 26 mars, kl 12.00-13.00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Maria Westman jobbar som kommunikationsrådgivare. Med över 20 års erfarenhet inom media, kommunikation, marknadsföring och content marketing, har Maria för flera företag och organisationer utvecklat bland annat koncept, strategier, processer och ledningsarbete kopplat till de områdena. Idag driver Maria det egna bolaget C by West med konsultverksamhet inom kommunikationsrådgivning och organisationsutveckling samt att föreläser och utbildar inom området, bland annat på IHM Business School.