Varumärke

Nätverket Varumärke: Kreativt varumärkesbyggande för ökad hjärnforskning

Marknadsföreningen Stockholm

Kreativt varumärkesbyggande för ökad hjärnforskning

– Ett unikt möte med Hjärnfonden i en öppen och engagerande berättelse om resan till en ny vision och identitet

Om du har span på branschen och dess olika uppmärksammade insatser inom kommunikation har du knappast missat Hjärnfondens framfart de senaste åren. Nu har du möjlighet att hänga med vår nätverksgrupp Varumärke till Nord DDB, byrån bakom såväl uppmärksammade kampanjer som ett helt nytt varumärke. 

Välkommen att lyssna in Hjärnfondens f.d. Marknads- & kommunikationschef Karl Skoog, som berättar om utmaningar i en så omfattande förändring och hur de lyckats använda kopplingar till hjärnans sjukdomar i uppseendeväckande och framgångsrik reklam. Ett unikt tillfälle att få inblick i en process i tiden för att tilltala både logiskt och kreativt tänkande.

Målet: att samla in ännu mer pengar till svensk hjärnforskning och samtidigt öka kunskapen om hjärnan för att människor ska leva mer och längre. Under 2021 inledde Hjärnfonden ett samarbete med Nord DDB och Nord ID som har resulterat i en helt ny varumärkesplattform. En ny identitet efter 29 år – med ny vision om ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fritt från hjärnans sjukdomar.

Häng med nätverksgruppen Varumärke till byrån som gjorde det möjligt, Nord DDB!

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

När: Onsdag 22 februari, kl 16.00 – 18.00*
Var: Nord DDB, Torsgatan 19

*HÅLLTIDER:

  • 15.45 Check-in & mingel
  • 16.00 Föreläsning inkl Q&A

Nätverksträff 22 februari, kl 16-18

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem