Välkommen till Marknadsföreningens nätverk Employer Branding!

I detta nätverk tar vi grepp om begreppet Employer Branding i både teori och praktik – det vill säga allt från aktuella teorier, metoder och verktyg till konkreta kundcase. Målet är att inspirera – men också att ge konkreta handfasta tips. Och förstås hoppas vi på mycket diskussion och erfarenhetsutbyte.

Vi kommer även att behandla employer branding ur flera perspektiv, som till exempel HR, rekrytering, kommunikation, marknadsföring etc. För employer branding spänner över flera områden och det kan vara en utmaning att etablera en ny funktion eller ta över/sammanfläta flera ansvar till ett.

Nästa träff

Håll utkik i eventkalendern!

Ledare

Katarina ÖnellKatarina Önell, Client Director Kantar Sifo.
Katarina Önell är seniorkonsult på Kantar Sifo. Det innebär att hon tillsammans med erfarna kollegor arbetar med insikter och konsulttjänster kopplat till organisations- och ledarutveckling. Deras kunder är både svenska bolag och stora internationella koncerner och de arbetar med hela världen som arbetsfält. Employer Branding är ett av deras specialistområden.

Därför är jag nätverksledare:
– Jag tror och hoppas att vår kompetens från kunder i alla branscher, våra insikter i trender och drivkrafter inom området Employer Branding skall bidra till andra. Jag ser fram emot att lyssna och lära mig från andras erfarenheter. Spännande diskussioner och att få träffa en massa nya inspirerande personer som jag inte träffat tidigare ser jag också fram emot!

Kontakt:
Tfn: 0701-84 22 82
katarina.onell@kantar.com

rebecca cannerfelt

Rebecca Cannerfelt brinner för allt som rör marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation och har över tio års erfarenhet av att jobba med detta inom framgångsrika svenska B2B-bolag. Rebecca har varit utbildningsansvarig, marknadsansvarig och marknadschef för organisationer inom lärande, ledarskap och affärsutveckling och hela tiden jobbat i gränslandet mellan HR, L&D och marknadsföring. Hon har genom det utvecklat ett stort intresse för kopplingen mellan medarbetare som älskar sina arbetsplatser och som ständigt får utvecklas och affärsresultaten – och hur kommunikationen kan vara bryggan däremellan. Idag är hon digital marknadschef på techbolaget Learnifier.

Kontakt: rebecca.cannerfelt@learnifier.com

Ansvarig från Marknadsföreningen: Jenny Aarnio, jenny(@)mis.se

Socialt

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna, t ex på vår LinkedIn- eller Facebook-sida.

Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm där och på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Tidigare teman

  • Dela :