Välkommen till Marknadsföreningens nätverk Employer Branding!

I detta nätverk tar vi grepp om begreppet Employer Branding i både teori och praktik – det vill säga allt från aktuella teorier, metoder och verktyg till konkreta kundcase. Målet är att inspirera – men också att ge konkreta handfasta tips. Och förstås hoppas vi på mycket diskussion och erfarenhetsutbyte.

Vi kommer även att behandla employer branding ur flera perspektiv, som till exempel HR, rekrytering, kommunikation, marknadsföring etc. För employer branding spänner över flera områden och det kan vara en utmaning att etablera en ny funktion eller ta över/sammanfläta flera ansvar till ett.

Nästa träff

Håll utkik i kommande event!

Ledare

Katarina ÖnellKatarina Önell, Client Director Kantar Sifo.
Katarina Önell är seniorkonsult på Kantar Sifo. Det innebär att hon tillsammans med erfarna kollegor arbetar med insikter och konsulttjänster kopplat till organisations- och ledarutveckling. Deras kunder är både svenska bolag och stora internationella koncerner och de arbetar med hela världen som arbetsfält. Employer Branding är ett av deras specialistområden.

Därför är jag nätverksledare:
– Jag tror och hoppas att vår kompetens från kunder i alla branscher, våra insikter i trender och drivkrafter inom området Employer Branding skall bidra till andra. Jag ser fram emot att lyssna och lära mig från andras erfarenheter. Spännande diskussioner och att få träffa en massa nya inspirerande personer som jag inte träffat tidigare ser jag också fram emot!

Kontakt:
Tfn: 0701-84 22 82
katarina.onell(@)kantar.com

Malin BerglundMalin Berglund är partner i Akt. Agency, en byrå som hjälper sina kunder att accelerera förändring genom att engagera chefer och medarbetare i det som har störst betydelse för affären och varumärket. Malin har en bakgrund som varumärkesstrateg och marknadsförare och har 15 års erfarenhet som föreläsare inom branschorganisationer och  som nyckeltalare på branschdagar som Tendensdagen och Multikanalstrategidagen.

Därför är jag nätverksledare:
–De senaste åtta åren har vi på Akt. jobbat dedikerat med att hjälpa våra kunder att transformera sitt varumärke inifrån. Vi jobbar framför allt med stora företag med tusentals anställda och där är utmaningen ännu större. Även om alla företag på sitt sätt är unika finns det väldigt många likheter och vi har fått syn på ett gäng framgångsfaktorer som är applicerbara på alla verksamheter i alla branscher. Det är härligt att få dela med sig av de erfarenheterna och samtidigt få möjlighet att lyssna på andras utmaningar och erfarenheter.

Kontakt:
malin.berglund(@)akt.agency

Ansvarig från Marknadsföreningen: Rebecca Cannerfelt, rebecca(@)mis.se

Socialt

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna, t ex på vår LinkedIn- eller Facebook-sida.

Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm där och på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Tidigare teman

  • Dela :