SEB

Nätverket Varumärke: Hos SEB med konstrunda

Marknadsföreningen Stockholm

SEB – Värdeskapande sponsring

– Nätverket Varumärke på besök hos SEB med konstrunda

Att en affärsbank sponsrar idrottsklubbar är inget nytt. Men hur tar man ett centralt grepp om lokala sponsringsaktiviteter och ökar värdet för klubbarna, för de aktiva och för det egna varumärket?

Magnus Wiik, Sponsorship and Activation Manager på SEB, bjuder in varumärkesnätverket för att berätta om deras samarbete och långsiktiga engagemang med SHL (Svenska Hockeyligan), där fokus ligger på miljö, mångfald & inkludering samt jämställdhet. Vi kommer även få höra om det långa samarbetet med Stockholms Konserthus och det nyligen instiftade priset The Next Award som hyllar hållbart entreprenörskap.

Detta får du med dig:

  • Varför väljer en affärsbank att bygga sitt varumärke med hjälp av sponsring?
  • Hur har bankens syn på sponsring förändrats över tid?
  • Tips om hur du får sponsringsaktiviteter att skapa verkligt värde

Guidad konstvisning

I samband med Marknadsföreningens besök erbjuder SEB en exklusiv guidad konstvisning för medlemmar. SEB:s kontor i Arenastaden är inte bara en arbetsplats, runt om i huset finns en betydande samling av nutidskonst. När SEB flyttade till Arenastaden togs det historiska beslutet att modernisera sin konstsamling, som har kallats för djärv. Totalt är 65 nordiska konstnärer representerade. Ett verk har väckt så starka känslor att anställda hört av sig och ifrågasatt dess lämplighet.

Konstvisningen är valfri och startar en timme innan nätverksträffen, kl. 16:00. Kom i tid och ta med legitimation. 

Boiler plate nätverksträff

En träff med en av nätverksgrupperna skiljer sig något från ett av våra Seminarier, Webbinarier eller andra event:

  • Deltagare uppmuntras till erfarenhetsutbyte – i mindre grupper lär vi av andra deltagare och diskuterar egna utmaningar i rollen
  • Man behöver inte välja en grupp eller ”gå med” i en nätverksgrupp – alla medlemmar är välkomna till nätverkens träffar (med enda undantag ”MiS Marknadscheferna, som endast är för dig med marknadsansvar)
  • För det mesta spelar vi inte in en nätverksträff, även om den sker online – och de diskussioner som sker mellan deltagare görs heller inte tillgängligt för någon som inte var med på träffen

När: Torsdag 29 september, kl 16.00 – 19.00 (17-19 för den som väljer bort konstvisningen)
Var: SEB:s kontor, Stjärntorget 4 i Arenastaden

HÅLLTIDER:
Konstvisning    16:00 – 17:00
Nätverksträff   17:00 – 19:00

Nätverksträff 29 september, kl 16.00-19.00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se eller via din bokningsbekräftelse (via e-post). Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.
Villkor och avbokningsregler

Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem