Storykit

Workshop med Storykit: Skapa film med det material du redan har!

Marknadsföreningen Sverige

Skapa film med det material du redan har!

– Workshoppa med Storykit och skapa egna videor

Hemligheten bakom varje lyckad sociala medier-strategi är att publicera mycket och ofta. Men hur ska man lyckas producera mer – med budgetar som bara krymper? Storykit har lösningen!

Storykit är den kompletta text-till-video-plattformen, som hjälper dig göra video av allt ditt innehåll. En tjänst som vi på Marknadsföreningen använder flitigt i vår contentproduktion. Under denna workshop kommer du med hjälp från Storykit att få de verktyg, tips och strategier du behöver för att skapa en diger, men samtidigt realistisk, innehållsplan där video är i fokus.

Du kommer dessutom att få tillgång till ett 30-dagars testkonto på Storykit, och lämna workshopen med egna videor att använda direkt i era sociala kanaler. 

DEL 1: Vi inleder vår workshop med att Jonna Ekman, marknadschef på Storykit, vänder upp och ner på synen på innehåll och hur företag idag måste arbeta för att hinna med. Hon ger konkreta svar på frågor som: Var ska vi hitta våra historier? Hur ska vi få ut dem?

DEL 2: Let’s workshop! Tillsammans skapar vi massor med video – med er egen grafiska profil. Baserat på en enda bloggpost, artikel, rapport eller kundcase tar vi fram flera videos ni sedan kan använda i era sociala kanaler. Efter workshopen får ni tillgång till ett konto på Storykit i 30 dagar – helt gratis.

Vi avrundar eventet med härligt mingel och AW för dig som är sugen.

För att få ett eget testkonto med er branding; skicka er logotyp (png eller jpg), era färgkoder (HEX-format) och ert typsnitt (otf eller ttf) till heidi.bordal@storykit.io senast den 26 januari.

Info

När: Tisdag 30 januari, kl 15.00 – 17.00*
Var: Storykit, Rådmansgatan 40, Stockholm

*HÅLLTIDER
15.00: Jonna Ekman, marknadschef på Storykit
15.30: Let’s workshop! Tillsammans skapar vi massor med video – med er egen grafiska profil.
17.00-18.00: Mingel och AW för dig som är sugen

Workshop, 30 januari, kl 15-17

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Jonna Ekman är marknadschef på Storykit och har en bakgrund på Expressen, Aftonbladet och TV3.

Heidi Bordal är Community Manager på Storykit och driver alla deras sociala kanaler och event.