Business mingel

Business mingel på Bryggarsalen

Marknadsföreningen Stockholm

Nätverkande de luxe – dags för Business Mingel!

Äntligen är vi tillbaka med vårt efterlängtade koncept Business mingel med speed dating!

Gör dig redo för ett sprakande 2022! Skapa nya kontakter och nätverka med andra likasinnade marknadsförare & kommunikatörer. Starta upp året den 21 januari med pepp och nya kontakter, när vi bjuder in till nätverkande de luxe. Du får möjlighet att träffa andra medlemmar genom äkta ”speed dating”. Passa på att berätta mer om vem du är och knyt värdefulla kontakter för framtiden. Och tänk; du behöver inte ens göra det över skärm – utan face to face med en riktig person!

Morgonen arrangeras i samarbete med vår värd Bryggarsalen, där vi bjuder på frukost och utlovar massor med pepp och inspiration i nätverkandet. Du kanske har glömt hur man gör när man minglar IRL efter snart 2 år i träningsbyxorna? Oroa dig inte, vi bjuder på några snabba tips från vår mingelskola!

Detta event går för närvarande inte att boka. Vi följer FHMs rekommendationer och håller nu på att se över våra möjligheter till att genomföra detta under säkra former, alternativt att senarelägga eventet. Vi hoppas kunna mingla med er igen snart!

Röster från tidigare Business mingel:

”Tack för en suverän kväll! Ett otroligt bra koncept. Och jag har träffat så många härliga och bra personer att lägga till mitt nätverk och redan nu dessutom 2 konkreta ingångar på uppdrag. Allt toppat med en helt suverän konsert! BAM! En sån kväll! Tack för allt ni fixat” – Annika Lindqvist

”Det var väldigt bra, trevligt att träffa nya människor, och konceptet vad superbra för att hitta de personer man vill prata mer med.”

Bryggarsalen

Info

08:00 Registrering & mingel
08:30 Nätverkande & speed meetings i grupper i 2 block á 30 min + paus
10:00 Avrundning

Glöm inte att ta med dina visitkort eller din LinkedIn-profil.
Varmt välkommen önskar Bryggarsalen och Marknadsföreningen!

När: Ny tid meddelas inom kort.
Var: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12N

Eventet är ej bokningsbart i nuläget. 

Obs!

  • Våra Business Mingel är endast för medlemmar.
  • Våra event är populära och först till kvarn gäller. Anmälan är begränsad till 2 personer/företag.
  • Vid fullsatt event kan du ställa dig på väntelistan.

Vi följer riktlinjer och rekommendation från FHM och följer utvecklingen. Bryggarsalen är Covid-Clean certifierad och vi tillämpar avstånd och försiktighetsåtgärder som råder. Blir det ändringar kontaktar vi deltagare i god tid innan eventet.

Inte medlem

Om konceptet:

Business Mingel är ett nätverkskoncept som vi lanserade 2018 och som vi på Marknadsföreningen Stockholm erbjuder våra medlemmar minst 2 ggr om året. Konceptet bygger på klassisk speed dating där man delas in i grupper och har korta 3 min ”speed-möten” med varje person innan signalen ljuder och man byter plats med varandra. Under eventets gång får du möjlighet att stifta bekantskap med ett antal nya personer och skapa värdefulla nya kontakter.