Marketing Talks 12

Marketing Talks #14: Krisexpertens bästa råd – så undviker du förtroendekriser

Marknadsföreningen Stockholm

Krisexpertens bästa råd – så undviker du förtroendekriser

– Välkommen till Marketing Talks 14, i Members Lounge!

De senaste åren har präglats av flera förtroendekriser av omfattande karaktär. Aldrig tidigare har organisationens förtroendekapital och rykte varit så sköra. Den granskande journalistiken blir allt intensivare, medieklimatet blir allt hårdare och kunder ställer högre krav på transparens och korrekt agerande. Trots det görs fortfarande många misstag i krishantering. 

I detta avsnitt av Marketing Talks delar krisexperten Jeanette Fors-Andrée med sig av sina bästa råd för att undvika förtroendekriser. Hon ger dig handfasta metoder och förhållningssätt för att bemöta mediala granskningar och äga din egen agenda även i de mest kritiska situationerna:

  • Så undviker du att kriser och granskningar utvecklas till skandaler
  • Så arbetar du systematiskt och metodiskt under tidspress
  • Så äger du dina budskap och argument i ett allt tuffare medieklimat
  • Så förvandlas du från intervjuoffer till intervjuperson

När: Fredag 31 maj, kl 09.15 – 10.00*
Var: Online, i Members Lounge

*HÅLLTIDER:
09:15 Föreläsning
09:45-10:00 Eftersnack och Q&A

Marketing Talks, 31 maj, kl 09:15-10:00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Om talaren

Jeanette Fors-Andrée är en av landets främsta krishanterare och medietränare. Hon har arbetat med förtroendekriser och kriskommunikation i 20 år och har en gedigen praktisk erfarenhet av komplexa kriser och mediala granskningar. Hon är också författare till boken “Äg din agenda – Så undviker du förtroendekriser, mediedrev och offentlig skampåle”.

Marketing Talks

Om Marketing Talks

Vår programserie Marketing Talks är en energiinjektion av matnyttiga och högaktuella ämnen i rappt format. 30 minuter sänds regelbundet under vårterminen från Members Lounge och annonseras i event-kalendern. Passa på att nätverka med andra live såväl som utforska det som också finns on demand på den digitala plattformen vVenues.