Marknadscheferna

Online med nätverket MiS Marknadscheferna: Så leder du ditt team på distans!

Marknadsföreningen Stockholm

Ledarskap under corona: Så leder du ditt team på distans!

– Ett ledarskapswebbinarium med författaren och föreläsaren Karin Zingmark

Välkommen till höstens första träff med nätverksgruppen MiS Marknadscheferna: Nätverket för dig som chef eller med ansvar för marknadsföring i er organisation.

I och med Corona har hemarbete blivit norm över en natt. Och det har sina många fördelar såklart. Bland annat rapporteras mycket högre nivåer av produktivitet.
Men som ledare kan det vara otroligt utmanande att leda ett team vars medarbetare sitter på olika platser och endast kan kommunicera online.

Ledarnas främsta utmaningar just nu inkluderar:

  • Att kunna leda sig själva och samtidigt leda teamet
  • Nå de viktigaste målen och samtidigt tänka nytt och driva förändring
  • Att hålla engagemanget uppe och få till bra samarbete i teamet och mellan avdelningar
  • Se till att alla får en bra balans mellan arbete och fritid

Kanske kan du själv relatera till en eller flera av dessa.

Välkommen på en virtuell frukostfika där du får ta del av ledarskapsexperten Karin Zingmarks erfarenhet av ledarskap i en alltmer uppkopplad värld! Microsoft, där Karin tidigare arbetade som marknadschef, var först i Sverige med aktivitetsbaserat kontor, och har sedan länge släppt bilden av det traditionella arbetslivet. Vad går att lära från deras arbetssätt och ledarskap oavsett storlek på organisation?

Anmäl dig till denna onlineträff för att ta del av inspiration och konkreta tips samt få möjligheten att diskutera utmaningar och möjligheter tillsammans med branschkollegor i vårt digitala forum!

 

När: Tisdag 29 september, kl 08.45-10.00*
Var: Online via webbmötesverktyget Zoom (vi skickar en länk inför eventet)

*08.45-09.00: Incheckning och digitalt mingel

 

Om Karin Zingmark

Karin Zingmark är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare 2020 samt är nominerad som Årets Talare 2019 av Talarforum. Hon inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom marknadsföring, kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld.

Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation. Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute.

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 29 september, kl 08.45-10.00

BOKA DIN PLATS >>