Members Lounge
Marknadsföreningen Stockholm | Föreningen

Nu tar vi ytterligare steg i Marknadsföreningens utveckling och lanserar en digital Members Lounge!

Vi har varit starka på personliga möten och inspiration för marknadsförare i över 100 år, och i samband med pandemin och dess mötesbegränsningar tog vi flera kliv i vår digitala transformation. Våra seminarier och nätverksträffar ersattes som ni vet av helt digitala möten och webbinarier. Vi genomförde också vår första digitala version av eventet Årets Marknadschef i den interaktiva och dynamiska plattformen vVenues, med professionell studioproduktion osv. I våras blev det en lyckad Hybrid Edition med livesändning från Filmstaden Rigoletto & massor av fördjupande content online i plattformen.

Marie Sommar
Marie Sommar, vd Marknadsföreningen Stockholm

”Lärdomarna har varit många senaste åren, vi har nyfiket utforskat och vi är så glada för att vi kunnat växla upp och hitta nya spännande former att mötas”, säger Marie Sommar, vd på Marknadsföreningen Stockholm. ”Nu fördjupas vårt fina samarbete med Onemotion och plattformen vVenues – då det är dags att lansera en digital mötesplats för er medlemmar” fortsätter hon. Välkommen in!

Vad kommer finnas i vår digitala Members Lounge?

– För er som varit med på Årets Marknadschef kommer ni känna igen er en del i formatet och funktioner. Det finns tre olika rum från lobbyn:

  • LIVE-EVENT: Ett rum för live-webbinarier
  • NÄTVERKANDE & MÖTEN: Ett rum för rent nätverkande i form av mindre träffar, Business Mingel med speed meetings och ”fireside chats”. Det finns också en funktion att boka upp egna möten online med andra inloggade medlemmar.
  • ON DEMAND: I det sista rummet samlar vi ett urval av tidigare inspelningar och annat medlemsexklusivt innehåll on demand. Vi vet ju att det ibland kan vara svårt att komma loss, eller att det passar bättre att ta del i efterhand.

Nya möjligheter

En återkommande feedback från medlemmar är att tiden är begränsad och det kan vara svårt att hinna med att delta på fysiska event. Med vårt breda utbud av webbinarier under pandemin såg vi en kraftig ökad engagemangsgrad bland medlemmarna och rekordmånga som tog del. Samtidigt finns det en oerhörd kraft och energi i att ses IRL och något vi vet många längtat efter.

Framöver kommer vi erbjuda en mix och det blir naturligt att på samma vis skapa en egen samlingsplats digitalt. Det här öppnar också upp möjligheter för att bjuda in fler marknadsföreningar och talare från andra platser att mötas på ett enkelt sätt. Det är också en styrka att som helt ny medlem, kunna ta del av tidigare inspelningar eller fånga upp det man missat.

Digitalt och fysiskt stärker varandra

Mats Mileblad
Mats Mileblad, vd Onemotion IMC

”Vi är mycket glada att Marknadsföreningen går i bräschen för att visa på fördelarna med kombinationen av det fysiska och digitala”, säger Mats Mileblad, vd Onemotion IMC. ”Tillsammans hoppas vi naturligtvis att öppna ögonen för fler bolag att nyttja fördelarna av varaktiga digitala mötesplatser som komplement till de fysiska eventen, eftersom det också hjälper till att arbeta hållbart ur begreppets alla definitioner. Vi önskar alla besökare en riktigt trevlig upplevelse”, fortsätter Mats.

Välkommen in!

Varför inte logga in direkt och utforska din nya digitala event- och mötesplats?

Observera att du behöver logga in med samma e-postadress som du registrerat för ditt medlemskap i Marknadsföreningen Stockholm.

Members Lounge