20 juni 2017  ·  Möt medlem

Möt medlem: Suzanne Sjöberg, Marknadsansvarig på Key Assets

Om utveckling och att göra verklig skillnad

 

Suzanne SjöbergSuzanne Sjöberg är marknadsansvarig på Key Assets och deltar just nu i MiS mentorskapsprogram. Vi tog ett par ord med Suzanne för få höra lite mer om hennes tankar och intryck från det och vad som är på gång hos Key Assets. 

Hur arbetar du i din roll som marknadsansvarig på Key Assets?

–Jag jobbar både operativt och strategiskt med marknadsprocessen. Just nu är vi i en fas att bygga upp marknadssidan mer grundligt vilket är väldigt roligt och utvecklande.

Vad tycker du utmärker er som företag?

–Vi är ett internationellt företag som verkar inom vårdsektorn och sätter barnen i fokus. Företaget startades och drivs idag av en socialarbetare och en familjehemsförälder i England som ville göra verklig skillnad för barn och unga och det tycker jag verkligen märks inom alla delar av företaget. Vi ger mycket tillbaka genom den forskning vi bedriver genom University of Oxford, de CSR-projekt vi startat upp och driver och genom vår dagliga verksamhet runt om i världen.

Du deltar för närvarande i MiS mentorskapsprogram, vad är dina förväntningar på det och hur har det varit så här långt?

–Eftersom min roll just nu innebär att jag ska sätta en struktur och skapa en arbetsprocess så är det mycket värt att få hjälp med de delar som känns mer utmanande för mig. Min mentor har precis den kunskapen/erfarenheten jag söker och det är inte bara givande yrkesmässigt utan även på det personliga planet är det väldigt utvecklande. Det är viktigt att hitta en mentor man fungerar bra ihop med och det tycker jag ni har lyckats bra med och ser mycket fram emot våra möten.

Din största utmaning i år?

–Att skapa en process som håller långsiktigt och göra ett bra grundarbete. Samtidigt behöver processen integreras i företaget så alla blir engagerade och känner sig delaktiga.

Varför är du medlem i MiS?

–Det händer mycket inom branschen och det är alltid bra att fylla på med ny kunskap. Sedan är det alltid roligt att komma ut och träffa alla andra som deltar i nätverksträffar, seminarier med mera.

___________

TIPS: Läs mer om MiS mentorprogram här