Varumärke
Marknadsföreningen Stockholm | Gästblogg, Nätverksledaren har ordet

”Vad sägs om att regelbundet få chansen att diskutera med människor som bryr sig lika mycket om varumärken som du gör?”

Olle Nyström är content director på Minnesota, en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer inom event och sponsring. Olle har 25 års erfarenhet som producent av upplevelsekommunikation, möten och aktiveringsprocesser för kunder som Apoteket, IBM och Electrolux. Olle är en av nätverksgruppen Varumärkes två ledare, och här berättar han lite mer om nätverksgruppen och den kommande träffen 21 september (anmäl dig här), och varför Carglass är en så spännande gäst att dra lärdomar från.

Olle Nyström
Olle Nyström, Content Director på Minnesota

_________

Vad kan du berätta om nätverksgruppen Varumärke?

– Nätverket Varumärke djupdyker i frågor om hur man bygger starka varumärken. Vi besöker ofta företag som lyckats och de byråer som hjälper dem. Nätverkets styrka är även dess medlemmar. Vad sägs om att regelbundet få chansen att diskutera med människor som bryr sig lika mycket om varumärken som du gör?

Vad kan du berätta om den kommande träffen i eventkalendern?

– Nästa nätverksträff besöker vi Carglass. Som en del av Belron International är de redan globala marknadsledare. Teknikutvecklingen inom bilindustrin innebär att den svenska marknaden blir allt attraktivare och Carglass, med koncernen i ryggen, beslutar sig för att ta betydande marknadsandelar.

Vi fångar Carglass mitt i steget, på väg att växa i kapp marknadens dominerande aktörer. Med en ständigt pågående, integrerad kampanj där de egna medarbetarna spelar huvudrollen är de på god väg att göra Carglass ”top of mind” när det gäller bilglasreparationer och vindrutebyten.

Med oss från besöket får vi djupare insikter i:

  • Hur teknikutvecklingen plötsligt kan förändra spelreglerna för en hel bransch och vilka konsekvenser detta kan få, både för nya och redan etablerade aktörer
  • Hur en marknadsaktör med ett professionellt arbetssätt, en stark koncern i ryggen och en uthållig kampanj, målmedvetet kan plocka marknadsandelar och bygga sitt varumärke
  • Varför ett varumärke väljer att sätta sina egna medarbetare i fokus i all sin kommunikation

Antalet platser är begränsat så det är hög tid att anmäla sig!

Nätverksgruppen Varumärke leds av Olle Nyström och Cecilia Perlind. Alla träffar med Varumärke, precis som alla övriga nätverksgrupper, ingår i ditt medlemskap.

21-sep-23 event-img

Nätverket Varumärke: Carglass och medarbetarnas betydelse i marknadskommunikationen

[PÅ PLATS] 21 sep: I denna träff med Varumärke berättar Carglass om de drivkrafter som ligger bakom deras storsatsning och varför de väljer att låta sina medarbetare ta plats i marknadskommunikationen.