Marie Sommar och Pino Roscigno
Marknadsföreningen Sverige | Blogginlägg, Föreningen

En namnändring som öppnar för en bredare geografisk spridning – i övrigt är allt som tidigare

Nu i juni har föreningen tagit ett nytt kliv i sin historia och byter namn från Marknadsföreningen Stockholm till Marknadsföreningen Sverige (Swedish Marketing Association).

Sedan pandemin har vi fortsatt att vidareutveckla vårt digitala erbjudande och har numera vår digitala Members Lounge och ett online-medlemskap som samlar medlemmar runt om i Sverige. Vi är samtidigt så glada över att den värdefulla fysiska mötesplatsen blomstrar igen med välbesökta nätverksträffar och inspirationsevent, där vi nu framöver förutom Stockholm också kommer erbjuda event i Göteborg.

Vi fortsätter vår fina dialog & samarbeten med andra lokala marknadsföreningar, där vårt online-erbjudande kan fungera som ett komplement till ett starkt IRL-erbjudande lokalt. Våra vänner i Marknadsföreningen Halland är först ut och vi hoppas att fler vill hänga på. Våra fyra utmärkelser under paraplyet Årets Marknadschef har hela tiden varit nationellt täckande och vi lägger nu dessutom grunden för certifieringar i vårt utbildningsutbud.

”Det är ett antal strategiska pusselbitar som fallit på plats; med vår digitala plattform MEMBERS LOUNGE & Online-medlemskap, vår satsning på tech via förvärvet av CMO goes TECH, samt certifieringar och samarbeten med lokala föreningar, säger föreningens vd Marie Sommar. Det här sätter riktningen och öppnar upp nya spännande partnerskap framöver och ett starkare Marknadsföreningen Sverige, fortsätter hon.

– Vi i MiS har successivt både i erbjudande och anslag blivit allt mer nationella, en resa som startade för många år sedan med Årets Marknadschef, och där namnändringen nu blir ett naturligt nästa steg, berättar föreningens ordförande Pino Roscigno.

För er medlemmar är vi fortsatt MiS – mötesplatsen med inspiration och livslångt lärande för marknadsförare och kommunikatörer. I vår digitala Members Lounge kommer du möta ännu fler medlemmar från olika delar av landet, vi skapar ett starkare utbildningserbjudande, fler givande samarbeten med andra organisationer och partners samt tillgång till IRL-träffar i Stockholm och Göteborg. Vi ser fram emot dessa nya kliv i marknadsföreningens historia. Starkare, bättre och smartare tillsammans ❤️