No Ordinary Scent
Marknadsföreningen Sverige | Blogginlägg, Referat

Väldoftande och kreativ workshop hos NOS i förra veckan

– Missa inte ditt medlemserbjudande från NOS i juni-augusti!

Visste du att doftsinnet är det enda sinnet vi kan träna upp naturligt? Doft är starkt kopplat till emotionella upplevelser och minnen.

I förra veckan hade vi en fantastisk sommaravslutning här på MiS tillsammans med doftexperterna på NOS Emotiontech. Sandra Kinnmark berättade om hur man kan använda doft kopplat till sitt varumärke och emotionella kundupplevelse – även kallat scentbranding, och Amelie Saltin Thor gav oss en genomgång av deras AI-verktyg Emotiontech™️.

Så häftigt att få lyssna till case kring hur doft påverkar varumärke och affär, samt hur processen ser ut när man tar fram en doft till sitt varumärke. I ett exempel hade försäljningen av citrusrelaterade produkter ökat med 37% efter att man använde citrusdoft i entrén till matbutiken. Wow!

Det blev många skratt och bubbliga samtal när vi doftade på både basnoter och accord för att komponera samman till sin egen signaturdoft att ta med sig hem.

”Inspirerande att få lära sig mer om doft, och kopplingen till brand. Och i vanlig ordning bjussigt event både vad gäller stämning & i det här fallet – helt fantastiskt att få med sig en stor flaska av sin personliga parfym hem. TACK!”

Vi tackar för den fina feedbacken och alla ni som var med oss hos NOS i Gamla Stan i förra veckan!

___________
Text: Elina Andersson
Foto: Per Almegård

Sommardeal från NOS till alla medlemmar

Skapa din egen parfym i sommar!

Du får 20% rabatt juni-augusti på en parfym-workshop. Erbjudandet gäller dig och sällskap, ange att du är medlem i Marknadsföreningen vid bokning.

Om workshop på NOS:
Välkommen till vår 90-minuters parfym workshop där vi dyker ner i premium parfymernas värld. Upptäck och skapa din egen personliga doft, guidad av doftexperter. Perfekt för entusiaster och för dem som söker en unik, kreativ upplevelse.

Din egen 30 ml. Eau de Parfum ingår. 
Skomakargatan 32, T – Gamla Stan, Stockholm.
Ord. Pris: 1250 kr/person.

Gör så här: 

  1. Hitta en ledig tid här: https://www.bokadirekt.se/places/no-ordinary-scent-57297
  2. Maila till workshop@noordinaryscent.com

Ange antal som kommer på workshop och önskad tid, samt att du kommer från Marknadsföreningen, så bokar vi in er. Betalning sker på plats.

splash