Marketing Talks
Marknadsföreningen Stockholm | Marketing Talks

Energi och trendspaning

– Så var premiären av Marketing Talks

Boom! Yes! Wow, vilken härlig inledning på Alla Hjärtans Dag det blev med premiären av vårt Marketing Talks! Dagen till ära intog vi Studio Puck och detta första avsnitt livesändes även som en hybrid med studiopublik på plats. Vilken energi!

Det första temat tog fasta på en trendspaning, signerad ny teknik och kundupplevelser. Med en riktigt vass panel bestående av Natalie Tideström-Heidmark, Team5pm, Soledad Gonzales, PostNord, Pino Roscigno, Stadium, Mats Mileblad, Onemotion, som modererades av Alex Baker, Retail Tech X.

Vi är så glada för den fina uppslutningen och feedback vi fått efteråt. Tack alla ni som var med oss igår och tack till vännerna på Studio Puck, vVenues, Onemotion och Mevida för grym produktion. Vill ni ta del av inspelningen igen, så finns den för alla medlemmar i Members Lounge. Varje månad nu under våren släpps ett nytt avsnitt av Marketing Talks, en energiinjektion levererad digitalt, rappt och vasst. Inledningsvis har vi en ca 20-30 min lång föreläsning.

Därefter är det dags för eftersnack med talaren och vår vd Marie Sommar, samt Live Q&A med er deltagare. I Members Lounge finns många möjligheter till aktiveringar, och du kan bl a nätverka med andra som är inne i plattformen samtidigt. Varmt välkommen!

Här är hela programserien för våren 2023

Marketing Talks #1: UTBLICK & Premiär, 14 feb (on demand)
”Trender, ny teknik och kundupplevelser – Så påverkar det marknadsförare 2023”

Marketing Talks #2: INHOUSE – 22 mars, 10-10.45
”Tre Creative Agencys resa och bästa tips från Årets Inhousechef”, med Mirja Kais
ANMÄL DIG HÄR!

Marketing Talks #3 LEDARSKAP 21 april 10-10.45
”Mod som framgångssaga i mellanmjölkens land”, med Jessica W Sandberg, Besvärlig sedan 1977

Marketing Talks #4 EFFEKT 26 maj 10-10.45
”4 tips för att driva lönsam tillväxt (och få mer inflytande som marknadschef)” med Nicklas Bondesson, Stockholm Universitet & NoA Consulting

Marketing Talks #5 ORGANISATION & PROCESSER 2 juni 10-10.45
”Receptet för en framtidssäkrad marknadsorganisation” med Robert Ryberg och Peter Lundberg, Kapero

Foto: Per Almegård