Agneta Andersson
Marknadsföreningen Stockholm | Blogginlägg, Fördjupning och tips, Kurser

Nya datum för Filma med mobilen!

Vi har ett nytt datum för vår populära kurs Filma med mobilen. Den 4 & 12 juni kör vi igen. Agneta Andersson på Avalon Innovation gick kursen förra månaden och vi passade på att fråga henne om hennes upplevelse och intryck av kursen.

Vad är dina intryck av kursen i stort?

–Jag älskade kursen! Jag gick från att tycka att det är rätt läskigt med film till att riktigt längta efter att sätta igång med nya filmprojekt. Läraren var oerhört kompetent, generös, pedagogisk och inspirerande. Upplägget på kursen var en perfekt blandning mellan teori och praktik, med roliga och kluriga övningar. Att få visa upp våra färdiga filmer för hela gruppen och få lärarens feedback var verkligen fantastiskt nyttigt, intressant och roligt, vilket öga för detaljer alltså!

Vilka tre främsta lärdomar tar du med dig?

–Egentligen allt! Men om jag måste begränsa till tre så blir det filmkomposition, utrustningen samt det kraftfulla och lättanvända redigeringsverktyget.

Största aha-upplevelse?

–Hur enkelt det var att redigera filmen direkt på mobilen, ett riktigt hallelujah moment!

Vad blir nästa steg i din nya filmkarriär?

–Jag kastar mig som vanligt rakt in i hetluften! Mitt första egna filmprojekt blir att dokumentera vår årliga konferens nästa vecka.

_____________________

Mer info och bokning: https://mis.se/kurser/