Marie Sommar
Marknadsföreningen Stockholm | Blogginlägg, Marketing Afternoons, Medlemsaktiviteter

Vi lanserar ett nytt koncept

–Marketing Afternoons, i samarbete med United Spaces

Marknadsföreningen Stockholm & United Spaces presenterar ”Marketing Afternoons” – ett nytt koncept och en serie av seminarier med djupdykning inom det bästa inom marknadsföring och kommunikation. Eventet är ett samarrangemang och är exklusivt för medlemmar hos United Spaces och Marknadsföreningens respektive medlemmar.

Det första tillfället den 9 april bokades upp i rekordfart och är nu fullbokat (men kölista finns). Det kommer att bli två tillfällen igen i höst, för att sedan dyka upp fyra gånger per år.

Utöver spännande ämnen och högaktuella gäster och talare kommer vi att bjuda på ”powerfika” i form av energigivande dryck och tilltugg. Så håll utkik på tisdagar, när vårt nyhetsbrev till medlemmar går ut! Platserna är begränsade, och vi kommer att meddela nya tillfällen av Marketing Afternoon först av allt i våra medlemsbrev.

”Vi är så glada och peppade för vårt fördjupade samarbete med United Spaces, där Marketing Afternoons är ett format som redan fått rekordrusning till bokningarna”, säger Marie Sommar, vd Marknadsföreningen Stockholm.

Pontus Wiking, Head of Event & Activation på United Spaces, säger: ”Lärande och inspiration är centrala delar i United Spaces produkt. Att tillsammans med Marknadsföreningen kunna erbjuda medlemmarna den här typen av koncept känns verkligen helt rätt.”

______________

Marketing Afternoons:
Vi bjuder in 4 ggr om året till en spännande eftermiddag på United Spaces, där vi fyller på med extra energi för både kropp och sinne. Möjlighet till att mingla och fylla på med energi i form av ”powerfika” med andra marknadsföringsintresserade efterföljt av case och inspiration från grymma talare inom marknadsföring och kommunikation.