Marie
Marknadsföreningen Stockholm | Föreningen, KiMM, Medlemserbjudanden

Ny medlemsförmån: Rådgivning inom rekrytering och karriär

Hur bygger jag ett dreamteam inom marknad? Behöver vi en specialist eller generalist? Rätt lönesättning, förmåner, lämpliga titlar? Är jag synlig i rätt nätverk och hur tar jag nästa steg i karriären?

Det händer onekligen mycket på marknad och kommunikation just nu; både utifrån kunskaper, roller och nya sätt att organisera sig. Därför är vi extra glada att nu presentera en nyhet i medlemskapet: Rådgivning inom rekrytering & karriär i ett fördjupat samarbete med KIMM.

Vi har redan sedan tidigare möjlighet att få svar på frågor inom marknadsrätt genom ”Fråga Advokaten” med MarLaw. Vi är så glada för att nu kunna addera ytterligare ett fint strategiskt samarbete, där du som medlem nu kan få hjälp & ett bollplank för dina frågor inom HR via tjänsten Fråga KIMM.

Är du sugen på att ta nästa steg i karriären så kan du även Boka ett Framtidsmöte, för en energiinjektion på vägen.

Behöver ni hjälp att rekrytera in en ny drömkollega så har ni medlemmar dessutom 10% rabatt på ett rekryteringsuppdrag.

Hör mer om samarbetet i videon nedan där vår VD Marie Sommar träffar Marie Thorslund, affärsområdeschef på KIMM, över en kaffe. Vi hoppas att den här nya tjänsten ska komma väl till pass för er medlemmar framöver. Det kommer också bli matnyttiga event och gästbloggar inom området.