Rigoletto
Marknadsföreningen Sverige | Årets Marknadschef, Blogginlägg

Tack för i år!

– Bilder & spaningar från Årets Marknadschef 2024 på Rigoletto

Årets tema ”Smartare tillsammans” lyfte Årets Marknadschef till nya höjder och vi är så glada över gårdagens härliga eftermiddagsgala. Glädjen över att mötas, inspireras av andra och hitta nya idéer kring smarta samarbeten var påtaglig, när Rigoletto fylldes av energi, gemenskap och generöst kunskapsdelande!

Ett stort, varmt grattis till årets vinnare 🎉

Therese Kempe, Årets Marknadschef 2024
Jasmine Darban, Årets Framtidslöfte 2024
Willys, Årets Varumärkesresa 2024
Vidde, Årets Disruptör 2024

Tack till våra fantastiska talare; Tom Fishburne, Emma Stenström, Munise Can, Alexander Morad och våra grymma moderatorer som fick panelerna med experter och finalister att blomstra på olika perspektiv kring ”Smartare tillsammans” – med ”Teknik & AI”, ”Tillsammans blir vi starkare”, ”Tillsammans på nya sätt” och ”Tillsammans i Sociala medier”; Marie Thorslund, Alex Baker, Gül Heper-Jämterud och Alexander Morad. Så många learnings och nya perspektiv!

En sådan här eftermiddag är inte möjligt utan fina partners! Tack till er: TV4, Mynewsdesk, vVenues, Onemotion IMC, Advokatfirman MarLaw, Filmstaden och KiMM.

Det är också ROLIGARE tillsammans – våra konferencierer för dagen, Marie Sommar och Anna Mourou, fick salongen att vibrera med positiv energi och dagens avrundandes med äkta bubblande branschmingel 🎉

Och inte minst, ett stort tack till alla er som kom! Vi i teamet på MiS (Elina, Per och Marie) surfar vidare på den magiska eventkänslan från dagen. Ses snart igen!

____________
Foto: Per Almegård