Årets Marknadschef 2023
Marknadsföreningen Stockholm | Årets Marknadschef, Blogginlägg

Fastnade du på bild?

– Bilder och intryck från Rigoletto 11 maj 2023

Hur blir det när man samlar hundratals kreativa, modiga och passionerade marknadsförare i samma rum? M-A-G-I-S-K-T 💫

Åh, vilken drömmig eftermiddag vi fick igår på #åretsmarknadschef när vi sågs på galabiografen Rigoletto för att dela ut 4 guldsplashar, inspireras och hosta ett bubblande branschmingel. Eventet är verkligen en av årets höjdpunkter för oss på Marknadsföreningen Stockholm och så roligt att få arrangera.

Igen, varmt GRATTIS till 2023 års fantastiska vinnare!

🌟 Årets Marknadschef Johan Fernstedt (Unionen)
🌟 Årets Framtidslöfte Zu-Yon Han (Suicide Zero)
🌟 Årets Disruptör Charly Equity
🌟 Årets Varumärkesresa Arken Zoo

Årets Marknadschef 2023
Fr vänster: Johan Fernstedt (Unionen), Sarah Frelin Ekvall (Arken Zoo), Alexandra von Melen (Lycke PR) ombud för Zu-Yon Han (Suicide Zero), Lisa Malmros (Charly).

Eftermiddagsgalan bjöd även på två spännande spaningar signerade Nicklas Hermansson & Evelina Anttila! Expertpanelen bestående av finalisterna i varumärkesresan diskuterade vad som krävs för att lyckas med en förflyttning & finalisterna i Årets Marknadschef gav sina reflektioner på årets tema. Tack för att ni delade med er! Dagen till ära hade vi dessutom celebert internationellt besök; den digitala profeten David Shing som levererade en bejublad och knivskarp keynote kring marknadsförarens möjligheter 2023, ”The Connected Human”.

Snacket kring årets tema ”Marketing Revival” och nätverkande fortsatte till bubblor, plockmat, sköna beats från vår DJ och massor av eventkul som våra grymma partners laddat upp med.

Tack alla ni som har gjort den här eftermiddagen möjlig; våra partners (Mynewsdesk, KiMM, Onemotion, vVenues, Storykit, Filmstaden och MarLaw), projektgruppen (Hanna Axelsson, Alex Baker, Paula Fagerlund, Jenny Aarnio & Björn Owen Glad), juryn, och ett särskilt tack mina fantastiska kollegor Elina Andersson & Per Almegård.

Tack alla ni som kom! Nu visar vi att det är dags för ”Marketing Revival – Time to Shine”! Ses snart igen på Marknadsföreningen.

Marie Sommar, vd Marknadsföreningen Stockholm

Det är viktigt att då och då rikta uppmärksamheten mot bra förebilder inom marknadsföring för att inspirera andra till stordåd och då är Årets Marknadschef ett bra tillfälle, inte minst nu i tuffa tider. Det gick inte att missta sig på energin på Rigoletto, det blev verkligen lyckat.

Pino Roscigno, Ordf Marknadsföreningen Stockholm

Foto: Per Almegård