Prime
Marknadsföreningen Sverige | Övrigt

Ta del av Primes casefilmer

 I förra veckan inledde vi eventsäsongen med vårt frukostseminarium ”Trender & spaningar från Cannes 2024 med Prime”. Klicka på knappen nedan för att ladda ner Primes playlist från Cannes med alla vassa casefilmer som visades på eventet.

Terminen är äntligen igång! Ett kärt återseende med många medlemmar efter semestern när vi arrangerade höstens första event. Matilda von Schéele och Victor Grundén från Prime Weber Shandwick gav oss en riktigt maxad genomgång av trender och spaningar från årets upplaga av Cannes Lions. Många spännande reflektioner och insikter som även fortsätte efter dragningen när fler medlemmar hängde kvar en stund för reflektion och nätverkande tillsammans.

”Jättebra dragning med intressanta insikter som jag kan ta med mig i arbetet!” hälsar en deltagare.

Ladda ner filen här!

Genom att klicka på knappen laddar du ner en Powerpoint. Glöm inte att öppna i visningsläge för att kunna klicka vidare till casefilmerna. 

Hälsning från Prime

Kom ihåg:

  • Cannes är ett första stopp, inte en slutdestination. Trenderna som sätts i Cannes är startskottet för det kreativa nyåret som börjar nu.
  • Förstå varför prisvinnande case belönas. Att förstå vilka strömningar som gjort att vissa kampanjer resonerar kulturellt just i år.
  • Ta inspiration! Spendera tid med att studera guldlejonen. Men tappa inte ditt varumärkes kärna och sanning.
Victor Grundén, Matilda von Schéele, Elina Brindeby, Marie Sommar och Cino Grahn.