Prime

Ladda ner Primes playlist från Cannes Lions

Marknadsföreningen Sverige | Övrigt

Ta del av Primes casefilmer

 I förra veckan inledde vi eventsäsongen med vårt frukostseminarium ”Trender & spaningar från Cannes 2024 med Prime”. Klicka på knappen nedan för att ladda ner Primes playlist från Cannes med alla vassa casefilmer som visades på eventet.

Terminen är äntligen igång! Ett kärt återseende med många medlemmar efter semestern när vi arrangerade höstens första event. Matilda von Schéele och Victor Grundén från Prime Weber Shandwick gav oss en riktigt maxad genomgång av trender och spaningar från årets upplaga av Cannes Lions. Många spännande reflektioner och insikter som även fortsätte efter dragningen när fler medlemmar hängde kvar en stund för reflektion och nätverkande tillsammans.

”Jättebra dragning med intressanta insikter som jag kan ta med mig i arbetet!” hälsar en deltagare.

Ladda ner filen här!

Genom att klicka på knappen laddar du ner en Powerpoint. Glöm inte att öppna i visningsläge för att kunna klicka vidare till casefilmerna. 

Hälsning från Prime

Kom ihåg:

  • Cannes är ett första stopp, inte en slutdestination. Trenderna som sätts i Cannes är startskottet för det kreativa nyåret som börjar nu.
  • Förstå varför prisvinnande case belönas. Att förstå vilka strömningar som gjort att vissa kampanjer resonerar kulturellt just i år.
  • Ta inspiration! Spendera tid med att studera guldlejonen. Men tappa inte ditt varumärkes kärna och sanning.
Victor Grundén, Matilda von Schéele, Elina Brindeby, Marie Sommar och Cino Grahn.
Inhousetävlingen

Nytt samarbete till Inhousetävlingen – Marknadsföreningen ansluter som kreativ partner

Marknadsföreningen Sverige | Blogginlägg, Övrigt

Marknadsföreningen Sverige ansluter som kreativ partner till Inhousetävlingen

Arkitektkopia och Marknadsföreningen Sverige inleder nu ett samarbete för Inhousetävlingen, Sveriges främsta tävling för inhouseavdelningar- och byråer. Tillsammans utvecklar vi tävlingen med ännu mer insikter, verktyg och inspiration till inhouseavdelningarna i Sverige.

Inhousetävlingen är en prestigefylld kommunikationstävling som lyfter fram kreativitet och expertis, skapad av inhouseavdelningar- och byråer. Marknadsföreningen Sverige arbetar för att vässa landets marknadsförare och kommunikatörer genom event, nätverksträffar och kurser där medlemmarna får inspiration, kompetensutveckling och möjlighet att bredda sitt nätverk.

I Marknadsföreningens utbud finns redan idag nätverket MiS Inhousecheferna, som en av föreningens tema- och rollbaserade nätverksgrupper. Genom att ansluta till Inhousetävlingen kan Marknadsföreningen stärka nätverket ytterligare och fortsatt erbjuda inhouseavdelningarna vassa verktyg och inspiration i en föränderlig bransch. För Inhousetävlingen innebär samarbetet ett tillskott i form av en strategisk partner för att utveckla tävlingens erbjudande för nätverkande, kunskapsutbyte och inspiration.

Marie Sommar, vd på Marknadsföreningen Sverige, ser mycket fram emot att boosta branschen tillsammans:

Marie Sommar

Det här kommer bli så spännande och givande! Tidigare i år startade vi upp ett nätverk för Inhousechefer som fått mycket fin respons. Samarbetet med Arkitektkopia och Inhousetävlingen gör att vi nu får fler plattformar för inspiration och lärande till alla som arbetar inhouse! En klockren matchning.

Marie Sommar har en gedigen bakgrund inom marknads- och kommunikationsbranschen och kommer även att vara med i juryn för Inhousetävlingen.

Robine BjörklundInhousetävlingen finns för att hylla, inspirera och skapa en stark branschidentitet bland inhouseavdelningar- och byråer, och i tretton år har vi fortsatt att utveckla konceptet. Det här samarbetet är en viktig pusselbit på vägen mot den vision vi har för tävlingen. Att hitta en samarbetspartner som då passar som handen i handsken är något vi är väldigt glada över, säger Robine Björklund, vice vd på Arkitektkopia och Juryordförande i Inhousetävlingen

Om Inhousetävlingen

Inhousetävlingen arrangeras av Arkitektkopia och är en årlig tävling som sedan 2011 hyllar den bästa kommunikationen framtagen av inhouseavdelningar, byråer och marknadsavdelningar. Genom att lyfta kreativitet, strategi och resultat skapar tävlingen en plattform för att hylla framgångsrik marknadsföring och inspirera branschen.

Fram till och med den 16 september kan tävlingsbidrag lämnas in till årets Inhousetävling.
Vinnarna tillkännages under Inhousegalan den 21 november på Nalen i Stockholm.

För mer information om Inhousetävlingen, besök https://www.inhousetavlingen.se/

Inhousetävlingen 2024

Om Marknadsföreningen Sverige

Marknadsföreningen Sverige grundades 1919 och är ett av Sveriges största professionella nätverk inom marknadsföring och kommunikation som arbetar för att främja utveckling inom marknad & kommunikation och kompetensutveckling för sina medlemmar genom seminarier, event och kurser.

Marknadsföreningen är även arrangörer av tävlingen Årets Marknadschef. Sedan tävlingens start 2005 har de årligen delat ut pris till talanger och skickliga ledare som jobbar med marknad och kommunikation, inspirerar till lärande och skapar plattformar för nya möten.

Som medlem i Marknadsföreningen Sverige får du tillgång till kompetensutveckling, nätverkande och inspiration för att navigera i en dynamisk och föränderlig värld. Läs mer om medlemskap här.