Platsen för ständigt lärande & nätverkande

Det är spännande tider inom marknadsföring och kommunikation; nya roller och arbetssätt, fler kanaler än någonsin, teknik som möjliggör taktisk precision och där samtidigt varumärket är centralt i en transparent värld.

Hos oss inspireras du av spetsen inom marknadsföring och kommunikation, via vårt breda utbud av seminarier & webbinarier, temanätverk, kurser & mentorskap. I ett av Sveriges största professionella nätverk inom marknadsföring och kommunikation är du del av en värdefull gemenskap, skapar nya kontakter och får verktygen för att glänsa i en föränderlig värld.

Välkommen till Marknadsföreningen Stockholm!

Bli medlem du också!

  • Spar tid – vårt program ger dig full koll på det du behöver veta

  • Nätverka & knyt nya kontakter

  • Inspireras av experter och branschkollegor

  • Ständigt lärande & kompetensutveckling

  • Unik mötesplats

  • Exklusiva medlemserbjudanden

BLI MEDLEM NU

Varför Marknadsföreningen Stockholm?

Testimonial

"I mitt yrke förväntas man kunna och veta 'allt' om det senaste inom marknadsföring. Tack vare att jag deltar på lunchseminarium och nätverksträffar så tycker jag att jag har bra kunskap och vet lite mer än de flesta om det senaste."

Agneta Berg, Marketing Communication Manager, Megger Sweden
Testimonial

"Ett mycket bra nätverk för oss – erfarenhetsutbyte, bra kontakter, bra erbjudande för alla medarbetare i FTI att utvecklas i (kurser, nätverksträffar). Det är intressanta områden som bevakas och tas upp. Vi får också insikter från kontakter som vi inte träffar i andra sammanhang."

Anette Löhnn, Marknadschef, FTI
Testimonial

"För att ni har så många bra seminarier, träffar och kurser! Att träffa alla fantastiska medlemmar är väldigt inspirerande."

Elenor Wolgers, Marknadschef, Musikaliska
Testimonial

"Vårt företagsmedlemskap ger alla våra medarbetare inom MarCom hjälp att hålla sig ájour inom sitt arbetsområde. Inte minst får man ju också chans att träffa många trevliga marknadsföringskollegor på andra företag och organisationer."

Ewa Rönndahl, Projektledare, Trygg-Hansa
Testimonial

"För alla intressanta seminarier och möjligheterna till att knyta kontakter inom alla typer av branscher."

Robert Nygårdhs, Marknadschef, Visit Norway
Testimonial

"Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling och att bygga nätverk. Gillar särskilt Marknadschefsnätverket där vi får tid till att bolla idéer eller problem med varandra, det är guld värt."

Sofie Samrell, Marknadschef, QBank DAM
Testimonial

"Jag gillar att MiS har ett brett och inspirerande utbud med träffar, seminarier och kurser. Jag har fått med mig mycket intressant kunskap och nya infallsvinklar från de olika evenemang som jag varit med på. Det är också kul att få möjlighet att träffa så många intressanta människor inom branschen."

Sophia Rosenlöf, Marknadskoordinator, Formpipe
Testimonial

"Det ger oss en möjlighet att vidareutbilda oss inom marknadsföring och att nätverka med de smartaste i branschen. Vi tror verkligen på att vi som individer behöver utveckla oss i samma snabba takt som företaget och här är Marknadsföreningen en jättebra möjlighet."

Oskar Klingberg, vd Wiraya
Testimonial

"Jag är med i Marknadsföreningen för att inspireras, utvecklas och träffa massor av fantastiska människor som älskar kommunikation. Om jag hade kunnat hade jag gått på allt ni erbjuder, det svider att behöva välja bort!"

Agneta Andersson, Avalon Innovation
Testimonial

"Jag är relativt ny i min roll och värderar därför kunskapsutbytet som MiS erbjuder oerhört högt. Vi vet alla hur fort allting går och det gäller att hänga med i utvecklingen."

Michèle Sandstedt, EFFSO

Missa inte!

09-mar-21 event-img

Lunchwebbinarium: Digital Marketing 2021

9 mars: Konkreta exempel på hur man kan få ihop de olika kanalerna samt hur mekaniken faktiskt fungerar bakom digital marknadsföring och flera lärdomar att direkt börja använda er av under 2021.

Aktuella event

25

feb.21

Online med nätverket B2B: Så bygger du framgångsrika varumärken på LinkedIn

25 februari: Johan Book från HejEngagemang! berättar om deras framgångsrecept på LinkedIn.


09

mar.21

Lunchwebbinarium: Digital Marketing 2021

9 mars: Konkreta exempel på hur man kan få ihop de olika kanalerna samt hur mekaniken faktiskt fungerar bakom digital marknadsföring och flera lärdomar att direkt börja använda er av under 2021.

11

mar.21

Online med nätverket Varumärke: Indiska & varumärket

11 mars: Hur har Indiska lyckats behålla företagets och varumärkets värden och dessutom omvandlat dem till möjligheter? Head of Content & PR Matilda Agné gästar nätverksgruppen Varumärke.


16

mar.21

Frukostwebbinarium: Facebook och Instagram - Framtid & trender

16 mars: Under detta frukostwebbinarium kan du ta del av reflektioner, insikter och rekommendationer för att just din annonsering på Facebook och Instagram ska stärkas, nu och i framtiden.

17

mar.21

Online med nätverket MiS Marknadscheferna: De 7 vanligaste problemen för marknadsfunktionen

17 mars: Välkommen till nätverket för dig som är chef eller med ansvar för marknadsföring i er organisation – Vi diskuterar de hetaste frågorna på marknadsavdelningar just nu med en rad exempel och verkliga situationer. Gäst: Robert Ryberg, grundare av Kapero.


23

mar.21

Online med nätverket Beteendedesign: Styr dina kunders köpbeteende med kultur

23 mars: Du bjuds bland annat på framgångsexempel där organisationer lyckats mångdubbla intäkterna, och exempel på där de misslyckats, från bl a IKEA och Coca-Cola.

Aktuella kurser

Marknadsföreningen