Platsen för ständigt lärande & nätverkande

Det är spännande tider inom marknadsföring och kommunikation; nya roller och arbetssätt, fler kanaler än någonsin, teknik som möjliggör taktisk precision och där samtidigt varumärket är centralt i en transparent värld.

Hos oss inspireras du av spetsen inom marknadsföring och kommunikation, via vårt breda utbud av seminarier & webbinarier, temanätverk, kurser & mentorskap. I ett av Sveriges största professionella nätverk inom marknadsföring och kommunikation är du del av en värdefull gemenskap, skapar nya kontakter och får verktygen för att glänsa i en föränderlig värld.

Välkommen till Marknadsföreningen!

Bli medlem du också!

  • Spar tid – vårt program ger dig full koll på det du behöver veta, både live & on demand

  • Nätverka & knyt nya kontakter

  • Inspireras av experter och branschkollegor

  • Ständigt lärande & kompetensutveckling

  • Unik mötesplats

  • Förmånligt medlemspris på alla kurser

  • Exklusiva medlemserbjudanden

BLI MEDLEM NU

Varför är du medlem?

Testimonial

"I mitt yrke förväntas man kunna och veta 'allt' om det senaste inom marknadsföring. Tack vare att jag deltar på lunchseminarium och nätverksträffar så tycker jag att jag har bra kunskap och vet lite mer än de flesta om det senaste."

Agneta Berg, Marketing Communication Manager, Megger Sweden

Missa inte!

21-aug-24 event-img

Frukostseminarium: Trender & spaningar från Cannes 2024 med Prime

[STOCKHOLM) 21 aug: Häng med oss till Prime för värdefulla insikter från Cannes 2024 med inspiration och kreativa exempel på hur man som marknadsförare kan navigera framgångsrikt i det rådande marknadslandskapet.

Aktuella event

21

aug.24

Frukostseminarium: Trender & spaningar från Cannes 2024 med Prime

[STOCKHOLM) 21 aug: Häng med oss till Prime för värdefulla insikter från Cannes 2024 med inspiration och kreativa exempel på hur man som marknadsförare kan navigera framgångsrikt i det rådande marknadslandskapet.


05

sep.24

Nätverket MiS Inhousecheferna: Kreativ effekt och lönsam effektivitet

[STOCKHOLM] 5 sep: Under denna tredje träff i nätverket diskuterar vi hur man skapar en organisation rustad för att uppnå både kreativ effekt och lönsam effektivitet. Lyssna till en inspirationsföreläsning med Tomas Bäcklund, CMO på Elite Hotels.

10

sep.24

Marketing Talks #15: History marketing – så använder företagen sin egen historia som strategisk tillgång

[ONLINE] 10 sep: Alla företag har en unik historia och rätt hanterad är den en kraft för framtida tillväxt. Häng med oss online när Anders Sjöman går igenom samlad erfarenhet från 50 års verksamhet, med spännande exempel på historiebruk från svenska och utländska företag. Vi får även veta mer om grunderna i history marketing den arbetsprocess för effektivt och faktagrundat historiebruk som Centrum för Näringslivshistoria utarbetat under åren.


11

sep.24

Nätverket Varumärke besöker Pizza Hut

SAVE THE DATE [STOCKHOLM] 11 sep: Häng med nätverksgruppen Varumärke till Pizza Hut för att lyssna till Marknadschef Andrea Lindgren, som delar med sig av den varumärkesresa och den strategiska inriktningen bakom de spännande marknadsföringsaktiviteter, som Pizza Hut genomfört den senaste tiden.

18

sep.24

Nätverket CMO goes TECH: Einride and Bang & Olufsen showcase innovation and cultural relevance in B2B and luxury markets

[STOCKHOLM] 18 september: Benefit from the expertise of Einride and Bang & Olufsen as they share invaluable advice and real-world case studies to guide you along the way.


19

sep.24

Mingel, mode & AW: Bakom kulisserna på varumärket Blankens och Personal Shopping med Åhléns

[STOCKHOLM] 19 sept: Häng med på en AW i modets tecken! Inspireras av Åhléns experter inom personal shopping och möt Cecilia Blankens, grundare av skoföretaget Blankens.

Aktuella kurser

Vill du prova våra nyhetsbrev?

Let’s keep in touch! Vi vill gärna bjuda dig på utskick med inspiration, trendspaning och erbjudanden inom ramarna för vår verksamhet. Du kan då se fram emot artiklar, en och annan inspelning från våra webbinarier, samt tips från vårt event- och kursutbud. Splash


Marknadsföreningen på Instagram