Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket Relationsmarknadsföring: Unionen

29 jan kl 17:00 - 19:00

Relationsmarknadsföring

 

Karin FlodholmÅrets första nätverksträff för Relationsmarknadsföring!

Nätverket gästas av Karin Flodholm, Marknadsstrateg och Nina Kullberg, varumärkesansvarig inom Unionen (Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund), som har ansvaret att ta fram strategier baserat på analyser och insikter som medlem- och marknad och som ligger till grund för affärs- och verksamhetsutveckling.

Karin och Nina kommer att berätta om Unionens resa från ett förbund med vikande medlemsantal till att idag vara ett framgångsrikt förbund med närmare 650 000 medlemmar och en viktig part i politiken och i det fackliga arbetet på arbetsplatserna. Att vara framgångsrik i en lågintressebransch kräver förmåga att samtidigt både värva och att lojalisera genom attraktivt medlemskap. Vägen dit går igenom strukturerat arbetssätt och modeller för segmentering/CRM. Karin kommer även att prata om hur Unionen byggt sin segmenteringsmodell och hur den användas i verksamheten från insikter till kommunikation.

 

Nina KullbergNär: Måndag 29 januari, kl 17.00-19.00
Var: Unionen, Olof Palmes gata 17, 111 22 Stockholm

 

Varmt välkommen önskar våra nätverksledare Karin Bjäreholt, Camilla Cramner och Ann Netterwall!

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

boka

Detaljer

Datum:
29 jan
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Unionen
Olof Palmes gata 17, Stockholm, 11122 Sverige
+ Google Map