Therese Kempe

Marketing Talks 16: Möt vinnaren av Årets Marknadschef 2024

Marknadsföreningen Sverige

Möt vinnaren av Årets Marknadschef 2024

– Välkommen till Marketing Talks 16 med Therese Kempe, Apohem

Möt Therese Kempe, vinnare av Årets Marknadschef 2024! Therese kommer att berätta mer om hur hennes och Apohems resa sett ut, om vikten av att tänka annorlunda, om innovation, AI och hennes strategi för att bygga framgångsrika team.

Juryns motivering till Årets Marknadschef 2024:

”I en värld där varje varumärke strävar efter att synas och vara relevant, krävs en marknadschef som inte bara följer strömmen, utan vågar leda den. Under det senaste året har Therese inte bara förstärkt ett varumärkes position på marknaden, utan har genom kreativitet, insikt och mod, infört nya sätt att öka förtroendet hos sina kunder. Med ett stort engagemang för kundupplevelse och innovation har detta bidrag skapat en plattform där varje besök är mer än ett köp – det är en upplevelse. Genom att våga omdefiniera och fokusera, har Therese lyft sitt företag till nya höjder.”

Save the date! Anmälan till eventet öppnar i augusti.

När: Fredag 4 oktober, kl 09.00 – 10.00
Var: Online, i Members Lounge

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

INTE MEDLEM

Talare

Therese Kempe är CMO på Apohem – Sveriges snabbast växande apotek som gjort en imponerande resa under de senaste åren. Therese har sin bakgrund inom varumärkesbyggande samt produkt- & affärsutveckling från retail- och tech-industrin från bland annat Procter & Gamble och Klarna.