Marketing Talks 17

Marketing Talks #17: Effektivisera din marknadsföring upp till 8X med hjälp av AI, utan att jobba mer

Marknadsföreningen Sverige

Effektivisera din marknadsföring upp till 8X med hjälp av AI, utan att jobba mer

– Välkommen till Marketing Talks #17 med Sibbe Silvén

Sibbe Silvén, Head of AI på Bright Mind Agency, kommer visa praktiskt hur du kan utnyttja den fulla potentialen i AI för att effektivisera dig själv och din marknadsföring. Skapa bättre resultat, öka kreativiteten och få bättre kundnöjdhet. Sibbe delar insikter och praktiska exempel från egna projekt på Bright Mind som du kan börja utnyttja redan idag.

Under detta Marketing Talk kommer Sibbe att paketera den kraft som AI tillför marknadsföring och kommunikation. Sibbe kommer att gå igenom hur DU kan integrera AI som en central roll i din verksamhet och dina processer. Hur du kan börja jobba med AI som en affärsutvecklare, marknadsstrateg eller varför inte en egen personlig coach till VARJE kollega?

Vi får ta del av hans kunskap från över 2000 timmar med olika AI verktyg som vi paketerat i något som Bright Mind kallar B.R.I.G.H.T.E.S.T-modellen, du kommer även få tillgång till deras Prompt Generator. Det här är inte bara teori, utan praktiska exempel och strategier som du kan börja använda direkt.

Key Takeaways:

  • Hur kan AI bli en central del i din verksamhet och dina processer?
  • Hur du kan skapa en ”always on” coach för dig och ditt företag!
  • Kunskap om B.R.I.G.H.T-modellen och tillgång till vår prompt generator.
  • Praktiska tips för att integrera AI i din befintliga marknadsföringsstrategi.
  • AI och framtidens marknadsföring, vad behöver marknadsförare ha koll på?

När: Tisdag 22 oktober, kl 09.15 – 10.00*
Var: Online, i Members Lounge

*HÅLLTIDER:
09:15 Föreläsning
09:45-10:00 Eftersnack och frågestund

Marketing Talks, 22 okt, kl 09:15-10:00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

INTE MEDLEM

Om talaren

Sibbe Silvén är tekniknörd, AI-guru och marknadsföringsexpert som driver och har grundat Bright Mind Agency, Nordens just nu ledande TikTok-byrå. Med en passion för att kombinera kreativitet, teknologi och konkreta exempel, har Sibbe hjälpt företag att förstå AI och lära sig utnyttja dess fulla potential. Sibbe är en mycket påläst och inspirerande talare som brinner för att dela sin kunskap och hjälpa andra att lyckas i den snabbt föränderliga världen av marknadsföring.

Marketing Talks

Om Marketing Talks

Vår programserie Marketing Talks är en energiinjektion av matnyttiga och högaktuella ämnen i rappt format. 30 minuter sänds regelbundet under vårterminen från Members Lounge och annonseras i event-kalendern. Passa på att nätverka med andra live såväl som utforska det som också finns on demand på den digitala plattformen vVenues.