Utbildningar

Medlemmar i Marknadsföreningen Stockholm har möjlighet att teckna MarLaws paketlösning ”Legal Support”. Paketet är utformat för att ge löpande juridisk stöd för att proaktivt identifiera och åtgärda juridiska affärsrisker och kommande lagkrav – utan trösklar.

MarLaw Legal Support – innehåll

  • Legal marknadsföringsrättslig nyhetsbevakning kvartalssvis om ny lagstiftning, praxis med betydelse för marknadskommunikation), anpassad till produkt och område utifrån en genomlysning av bolagets webbplats i syfte att den ska vara marknadsföringsrättsligt compliant. Exempelvis GDPR, Immaterialrätt, policies, konsumenträtt, avtalsrådgivning.
  • Årlig undervisning/ uppdatering/ seminarium
  • Fri telefonrådgivning
  • 10% rabatt på ordinarie timarvode vid uppdrag såsom rådgivning, avtalsarbete, utredning och förhandlingar eller tvister

Kostnad: 8000 kr/ månad

För frågor eller anmälan, kontakta Daniel Tornberg: daniel.tornberg(@)marlaw.se eller Alexander Jute: alexander.jute(@)marlaw.se

MarLawOm våra experter

Advokaterna Daniel Tornberg och Alexander Jute är advokater och delägare på Advokatfirman MarLaw. De har mångårig erfarenhet som juridiskt ombud med särskild inriktning på kommunikationsintensiva organisationer och företag, aktiva i flera olika branscher. Daniel och Alexander är särskilt inriktade på marknadsförings- och immaterialrätt samt IT-rätt och även frågor som rör dataskydd och personlig integritet och har omfattande erfarenhet av rådgivning i dessa frågor. Verksamma som processombud vid domstol samt skiljedomsinstitut och biträder vid förhandlingar med myndigheter såsom Konsumentverket och Datainspektionen.

MarLawOm MarLaw

Advokatfirman MarLaw är en välrenommerad affärsjuridisk advokatbyrå som sedan 1969 arbetar specialiserat inom områdena immaterialrätt, marknadsföringsrätt och IT-rätt inklusive dataskydd och integritetsfrågor. 2019 firade MarLaw 50 år och blev samma år utsedda till ”Årets Byrå” för femte året i rad!

  • Dela :