LinkedIn

Stick ut på LinkedIn!

LinkedIn är det snabbast växande professionella karriärnätverket i modern tid och ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Genom närvaro på LinkedIn kan ni nå nya kunder genom att rikta marknadsföringen mot den ideala målgruppen samt driva leads och försäljning. Om jag kikar på din profil, vad visar du om ditt personliga och företagets varumärke?

Under en skräddarsydd kurs och workshop ute på ert företag lär vi ut hur ni kan använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut både som yrkespersoner och som företag; hur ni kommunicerar på rätt sätt till er målgrupp och hur ni bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till er företagssida.

Längd på workshop: Varierande från kortare energiinjektion 1,5 timmar, till halvdag respektive heldag.

Vi har ett långväga samarbete med LinkedIn-experten Charlotte HågårdSocial Branding Group som håller i våra kurser inom LinkedIn.

Info & anmälan

När: Vill du att vi kommer till er och genomför kursen, eller vill du att ert team går kursen på distans? Hör gärna av dig på marie(at)mis.se
Var: Hos er

Kursavgift:
Hör av dig för en offert!

Anmälan är bindande. Vid förhinder för anmäld deltagare kan någon annan person från beställande företag utnyttja platsen. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem_kurs

Kursinnehåll – att tillpassas utifrån gruppens förkunskaper och önskemål

  • Vad är LinkedIn och hur skiljer sig LinkedIn från andra sociala medier?
  • Employer Branding har blivit Employee Branding – vikten av det personliga varumärket
  • De 3 framgångsfaktorerna på LinkedIn – 1. Profil; 2. Nätverk; 3. Aktivitet
  • Content: Skapa intressant innehåll, gör egna uppdateringar, gilla och dela material
  • Använd LinkedIn rätt med 6 framgångsstrategier
  • Så bygger du upp en proffsig LinkedIn-profil i 12 enkla steg
  • Nätverka och bli aktiv på rätt sätt på LinkedIn
  • Så använder du LinkedIn för att hitta kunder och partners – sk social selling
  • Hur kan du som medarbetare bli en varumärkesambassadör för ditt företag?

Vad får deltagarna ut av kursen?

Inspiration, nya verktyg, strategier och massor av nya kunskaper.

Om Charlotte Hågård

PIONJÄR ★ Charlotte är en erfaren och passionerad Karriär – och LinkedIn-Expert; specialist på Personal och Employer Branding, Executive & Business coach, Ledarskapsutbildare och Internationell föreläsare (150 000+ personer) sedan 27 år. Charlotte har väglett och coachat över 10 000 personer att bygga sitt personliga varumärke och hitta ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. 1992 blev hon entreprenör och pionjär inom karriärindustrin i Sverige.

★ Charlotte är en nationellt och internationellt erkänd ”thought leader” och populär talare på personlig branding i sociala medier och LinkedIn, karriärplanering och det nya arbetslivet. Hon har gett hundratals presentationer i över 25 år.

★ Charlotte är internationellt känd som ★ ”The LinkedIn Queen” ★ och föreläser för företag, kommuner, myndigheter, fackförbund, intresseorganisationer, entreprenörer och privatpersoner om fördelarna med Employer branding, Personlig marknadsföring och försäljning med sociala medier med fokus på LinkedIn.

★ Charlotte är också en bästsäljande författare av 9 böcker inom Karriär & Personlig Marknadsföring. Hennes senaste bok ”STICK UT PÅ LINKEDIN! – Så blir du framgångsrik” har varit en stor framgång i Sverige.

★ Hon intervjuas ofta i media och radio över hela Sverige och internationellt. Hon har haft sin egen karriärkolumn i Sveriges största dagstidning, Dagens Nyheter, och varit en populär karriärcoach på TV4 Nyhetsmorgon.

Vad säger tidigare kursdeltagare?

Testimonial

"Konkreta tips på vad man ska tänka på och vart man börjar. Pedagogiskt upplägg i presentation och bok med steg, för steg. Den gedigna bakgrunden hos kursledaren med många goda (och mindre goda) exempel att lära av."

Kursdeltagare: "Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn"
Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn
Testimonial

"Väldigt kompetent och hjälpsamt kring hur du bör marknadsföra dig själv på LinkedIn."

Kursdeltagare "Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn"
Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn
Testimonial

"Härlig kursledare med goda kunskaper och nya, goda kontakter med liknande utmaningar att vårda efter kursen!"

Kursdeltagare, "Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn"
Affärsdrivande marknadsföringsstrategi med LinkedIn
  • Dela :