Nästa träff: Håll utkik i eventkalendern!

 

Erfarenhetsnätverk för content marketing

Det finns ett stort intresse för content marketing, så vi välkomnar till ett erfarenhetsnätverk på ämnet. Det här är en morgongrupp, vi ses mellan 08.00 och 10.00 när vi alla är som mest alerta!

Vi vänder oss till dig som redan arbetar med content marketing, eller som vill veta mer inför framtida projekt där det kommer dyka upp.

Vi tar upp frågor som:

  • Varför man ska kommer upp ur gamla hjulspår och får andra att släppa sargen.
  • KPI:er – var i tratten som content marketing ger störst effekt
  • ROI – mål och resultat
  • Lyckade cm-kampanjer
  • Content marketing och övrig kommunikation i samverkan

Välkommen till erfarenhetsgruppen i content marketing önskar Bonnie de Souza och Maria Westman.

Ledare

Bonnie De SouzaBonnie de Souza har jobbat med media och telekom i tolv olika länder i över 23 års tid. Han har en karriär i content som spänner över kanalprofilering av ZTV till lanseringen av Sveriges första mobil-TV, och till arbetet med digi-fysiska concept och strategi för nya Tele2-arena.

–Min passion är att jobba med innovativa och engagerande lösningar med digitalt innehåll, med fokus på kunders behov genom att verkligen förstå dem, säger han. Lyssna, se, lära och återge.

–Vår ambition vid dessa möten är att dela kunskap och erfarenhet med nyckelpersoner inom digital content som kan hjälpa oss att uppnå våra mål på ett mer effektivt sätt.

Kontakt: desouzabonnie(@)me.com

Gabriella DahlstedtGabriella Dahlstedt är produktionschef på content marketingbyrån Appelberg. Med lång erfarenhet av contentproduktion i tryckta och digitala kanaler jobbar hon idag på ett övergripande plan med byråns kunder. Som projektledare och konsult har Gabriella jobbat med framförallt B2B-kunder, t ex Scania, Fujitsu, Atlas Copco och Seco Tools.

Kontakt: gabriella.dahlstedt(@)appelberg.com

Maria WestmanMaria Westman jobbar som kommunikationsrådgivare. Med över 20 års erfarenhet inom media, kommunikation, marknadsföring och content marketing, har Maria för flera företag och organisationer utvecklat bland annat koncept, strategier, processer och ledningsarbete kopplat till de områdena. Idag driver Maria det egna bolaget C by West med konsultverksamhet inom kommunikationsrådgivning och organisationsutveckling samt att föreläser och utbildar inom området, bland annat på IHM Business School.

Kontakt: maria.westman(@)cbywest.se

Socialt

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna, t ex på vår LinkedIn- eller Facebook-sida.

Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm där och på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Ansvarig från Marknadsföreningen: Per Almegård, per(@)mis.se

 

Tidigare träffar

  • Dela :