Webbinarium

SEO kickstart!

Ranka högre på Google – öka er försäljning

Välkommen till vår workshop tillsammans med SEO-byrån Pixel Nordic. Fokus kommer att ligga på att ge dig de rätta verktygen för att besvara frågan: Hur bör du arbeta med just din sajt för att uppnå långsiktigt SEO-resultat?

Kursbeskrivning

Har du koll på din organisations organiska synlighet? Visste du att över 50% av webbtrafiken till sajter kommer ifrån det organiska söket och att 68% av all aktivitet på nätet börjar med ett sök? (BrightEdge 2019)

Idag får 90% av alla webbsajter ingen organisk trafik från Google alls (Ahrefs 2020) och syns man på sid 2 i Google så får man bara in 0,78% av alla klick (Backlinko 2019). Det är alltså hög tid att börja jobba med er organiska synlighet!

Nu har du chansen att med hjälp av sökmotorexperter från Pixel Nordic lära dig hur du och ditt företag kan förbättra er synlighet i det organiska söket såväl på Google som andra sökmotorer, och på så vis driva mer trafik till er sajt för ökad försäljning och fler konverteringar! Experterna kommer att vägleda dig i hur du ska arbeta med just din sajt för att uppnå bättre ranking, synlighet och långsiktiga SEO-resultat.

Workshopen består av två delar: en teoretisk genomgång av SEO-grunderna och en sajtgenomgång för alla deltagares sajter.

SEO-specialisterna på Pixel Nordics kommer att gå igenom alla sajter inför workshopen, vilket gör att du efter avslutad workshop får en färdig SEO-rapport och åtgärdsplan. Vi kommer också, där det är möjligt, att använda varandras sajter som case och diskussionsunderlag under workshopen.

Målsättning

Pixel Nordic inleder workshopen med generell kunskap om SEO och hur den teoretiska grunden kan appliceras i olika vertikaler. I del två kommer kursledaren gå igenom respektive sajts konkreta förbättringsåtgärder inom tre områden: teknik, innehåll och länkar. Syftet med åtgärdsplanen är att exemplifiera konkreta åtgärder för att maximera sajternas organiska synlighet.

Agenda*

*Vi kan förstås anpassa tiderna efter era önskemål vid företagsanpassning. 

 • 08.30: Check-in och introduktion till SEO: Vad är SEO och varför bör du prioritera SEO
 • 09.00-10.00: Del 1 SEO principer, grunderna och hur du tillämpar dem
 • 10.00-10.15 Bensträckare
 • 10.30-12.00: Del 2 Sajt checks: Pixel Nordic går igenom alla sajter
 • 12.00: Du får en färdig SEO-rapport och åtgärdsplan

Vem lämpar sig kursen för?

Denna workshop är för dig som arbetar som:

 • Digital Marketing Specialists med ansvar för SEO/SEM
 • SEO-ansvarig eller motsvarande roll
 • Content producer
 • E-commerce managers
 • CMO/CEO för SMEs

Info & anmälan

När: Vill du att vi kommer till er och genomför kursen, eller vill du att ert team går kursen på distans? Hör gärna av dig på marie(at)mis.se
Var: Hos er.

Kursavgift:
Hör av dig för en offert!

Anmälan är bindande. Vid förhinder för anmäld deltagare kan någon annan person från beställande företag utnyttja platsen. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem_kurs

Om kursledaren

Tobias Vuorelma har lång erfarenhet av teknisk SEO och har arbetat med välkända varumärken där tillväxten drivits av organiskt sök. Tobias är SEO-konsult på Pixel Nordic sedan 2019 och var tidigare Head of SEO på Forefront.

Pixel Nordic är nordens ledande SEO-byrå och utsågs till Best Agency av SEMrush Nordic Search Awards 2019.

 • Dela :