PR kommunikation

PR-nätverket: Flygskam – möjlighet eller hot för flygbolag?

Marknadsföreningen Stockholm

Flygskam – möjlighet eller hot för flygbolag?

–Möt Karin Nyman, kommunikationsdirektör på SAS

Att flyga skuldbeläggs alltmer, inrikesflygandet går ner och allt färre lägger ut semesterbilder från långväga resmål i sociala medier. Allra snabbast går utvecklingen här i Skandinavien. Samtidigt är intresset för flygets påverkan på klimatet större än någonsin.

På nästa nätverksträff träffar vi Karin Nyman, kommunikationsdirektör på SAS. Hon kommer att berätta om hur SAS kommunicerar och arbetar konkret med klimatfrågan – en existentiell fråga för både företaget och branschen.

För att kommunicera hållbarhetsarbete krävs en genomtänkt strategi och väl avvägda budskap, fast förankrade i trovärdighet och autenticitet. Vad detta innebär i praktiken kommer vi att höra exempel på, och förhoppningsvis kommer träffen att ge inspiration att tänka nytt kring affärskritiska utmaningar.

Det kommer även att finnas utrymme för att ställa frågor om krishantering. Karin Nyman har bl a lett SAS genom den mest omfattande pilotstrejken i bolagets 73-åriga historia och hon har mångårig erfarenhet från Ambea, bolaget som äger det tidigare varumärket Carema.

 

När: Tisdag 15 oktober, kl 16.00-18.00
Var: King Street PR (del av Rud Pedersen Group), Klarabergsgatan 60, Stockholm

Varmt välkommen!

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 15 oktober, kl 16-18

BOKA DIN PLATS >>