Amazon

Online med nätverket RIO: Börja bygg din Amazon-strategi!

Marknadsföreningen Stockholm

Börja bygg din Amazon-strategi!

– Utmaningar och möjligheter för svensk detaljhandel

Amazon har precis gjort sitt inträde på den svenska marknaden. Detta kommer att bli en “game changer” för svensk detaljhandel. Plötsligt kommer miljontals produkter att tillkomma för svenska konsumenter. Både goda och dåliga nyheter beroende på hur du ser på detta och vad du planerar att göra som detaljhandelsföretag.

För Amazons svenska lansering kommer att påverka. Ingen tvekan. Amazon sitter på miljontals produkter och när dessa nu börjar synas på olika platser så kommer det påverka hur du marknadsför, var du marknadsför och hur mycket pengar du behöver lägga på marknadsföring.

Välkommen till en av de mest spännande och aktuella träffarna inom vårt RIO-nätverk (Retail, Innovation & Omnichannel). Vi gästas av Amazon-experten Markus Varsikko, CEO & grundare av Dash Retail som är ett konsultföretag som hjälper detaljhandlare runtom i världen att lyckas på Amazon.

Markus kommer prata om Amazon, vad som finns att lära från dem, hur man kan förhålla sig till dem om man väljer att ansluta eller inte samt dela några best practices. Detta ämne är mer relevant än någonsin och få personer i Europa har större erfarenhet av att arbeta med att hjälpa retailersAmazon än Markus.

När: Fredag 27 november, kl 09.00-10.15
Var: Online via webbmötesverktyget Zoom

Nätverksträff 27 november, kl 9.00-10.15

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter