Varumärke

Nätverket Varumärke: Syftesdrivna företag

Marknadsföreningen Stockholm

Syftesdrivna företag

Välkommen till Norrsken, ett kontorshotell och kluster för mer än 300 entreprenörsföretag med fokus på att lösa mänsklighetens största utmaningar. Vår ciceron är Gustav Stenbeck, föreläsare, entreprenör och investerare med fokus på hållbara affärer.

FN har satt upp 17 hållbarhetsmål i ambition att vägleda människor, organisationer och nationer på vägen mot en bättre värld. I det offentliga rummet är debatten till stor del problemorienterad. Inget fel i det. Det är många som ligger och snoozar trots att väckarklockan ringt en bra stund. Men så finns det också de som vaknat.

Många stora företag arbetar idag systematiskt för att bidra till en mer hållbar utveckling. Ofta handlar det om långsiktiga initiativ som har stor potential att göra verklig skillnad. Sedan har vi de mindre entreprenörerna. De som ser mänsklighetens utmaningar som en möjlighet att förändra, förbättra och tjäna pengar.

Byggs framtidens starkaste varumärken i hållbarhetens tecken?

 

När: Torsdag 5 september, kl 17.00-19.00
Var: Minnesota Communication AB (Convendum), Vasagatan 16, Stockholm

 

FN:s 17 hållbarhetsmål https://www.un.org/sustainabledevelopment/
Norrsken: https://www.norrskenhouse.org/

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 5 september, kl 17.00-19.00

BOKA DIN PLATS >>