Rugby

Nätverket RIO: Temperatur på retaillandskapet

Marknadsföreningen Stockholm

Temperatur på retaillandskapet

–med spaningar från bl.a New York, London och Amsterdam

Varför kunskap och insikter förändrar arbetet på marknadsavdelningen och vid skapande av nya butikskoncept. Välkommen till en ny träff i Retail nätverket RIO där vi denna gång gästspelar hos IT-jätten Evry och tillsammans med Lotta Sjöqvist som är digital affärsutvecklare pratar om temperaturen på retaillandskapet.

Talare

Lotta Sjöqvist har en gedigen bakgrund inom marknadsföring och affärsutveckling inom retail med över 20 års erfarenhet av digital konceptutveckling för kunder som IKEA, Com Hem, Hallon, Comviq, UR, TV4, Arbetsförmedlingen och många fler. Lotta är en digital ledare och utmanas av att driva komplex förändring. Hennes favorit motto är ”Lead the change”

Alex Baker är nätverksledare för retailnätverket RIO grundare och vd för Retail Tech X. Alex är en retail nerd och väldigt nyfiken på hur digitalisering och innovation kan förändra företag erbjudande och positionering. Han är också involverad i tech start-ups, jurys och advisory boards inom digitalisering, kommunikation och disruption.

 

När: Onsdag 13 mars, kl 17.30-19.30
Var: Evry HQ, Ekensbergsvägen 113, Solna (Solna Business Park)

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 13 mars, kl 17.30-19.30

BOKA DIN PLATS >>